Region

Svet

2CELLOS: Zbog velikog interesovanja u prodaju pušteno još 3.000 karata!

Zbog velikog interesovanja za koncert "2CELLOS" u prodaju je pušteno još 3.000 karata. Karte se prodaju u sistemu Eventima, ali i na dan koncerta od 17h preko puta Nebojšine kule.

2CELLOS: Zbog velikog interesovanja u prodaju pušteno još 3.000 karata! PromoLuka i Stjepan u okviru turneje SCORE ponovo dolaze u Beograd, ovoga puta će održati koncert na otvorenom, na Kalemegdanu 8.septembra. 2CELLOS poručuje:

"Radujemo se što je interesovanje za koncert veliko, iskreno to smo i očekivali. Mi volimo ovde da dođemo, to publika i oseti. Jedva čekamo da izađemo na scenu i da razmenimo energiju. Svi ćemo uživati, biće to ludo i nezaboravno veče u prelepom ambijentu."

Kao i uvek momci će pružiti podršku mladim, talentovanim muzičarima, koji će im biti predgrupa. Prvo na scenu izlazi Džoni Ranković, zatim Iva Ikon. Iva je pevačica, pijanista i tekstopisac iz Beograda. Završila je klavir na Akademiji u Beogradu, ali je studirala i jazz i gospel. Nikola Džoni Ranković je najmlađi rok kantautor regiona, frontmen benda "The Churlians" i višestruko nagrađivani autor na "UK songwriter contest". Po 2CELLOS  receptu - akustično i autentično, Iva i Džoni će izvesti miks svojih autorskih pesama i nekoliko svetski poznatih covera koji su specijalno pripremljeni  za ovaj koncert. 

Biće to nesumnjivo sjajan uvod i još jedna prilika da se u njihov raskošni talenat i strast koju gaje prema muzici uvere svi koji će prisustvovati ovom događaju, po ekskluzivnosti i očekivanjima jednom od najvažnijih i najposećenijih u ovom delu godine i koncertne ponude u Beogradu. Momci izlaze na binu najkasnije u 20:15 časova.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>