TV Show

Parovi

Teodora Džehverović je volela svim srcem! Drugi su joj zagorčali život!

Večeras seda u vruću stolicu i razotkriva istinu u emisiji "Zadruga - Narod pita". Teodora Džehverović je volela svim srcem! Drugi su joj zagorčali život! Progovoriće o svemu što ju je nedeljama tištalo.

Teodora Džehverović je volela svim srcem! Drugi su joj zagorčali život! Foto: Instagram



Zahuktavanje pred novu, spektakularnu sezonu hiper-rijalitija "Zadruga 2" je uveliko počelo. Prethodnih dana ste mogli da ispratite ko su sigurni učesnici rijalitija koji će ispisati istoriju svetske televizije, a večeras sve gledaoce Televizije Pink očekuje specijalno izdanje emisije "Zadruga - Narod pita". 

U večerašnjoj emisiji gošća će biti Teodora Džehverović, jedna od zadrugarki koja je definitivno obeležila ovaj rijaliti emotivnom vezom koju je imala sa manekenom Anđelom Rankovićem. Iako su im najpre mnogi mogli pozavideti na ljubavi koju su imali, njih dvoje nisu uspeli da  izdrže pritisak javnosti, ali i Rankovićeve porodice, koja Teodoru nikako nije mogla da prihvati, zbog čega su definitivno doneli odluku da na svoju vezu stave tačku i krenu svako svojim putem.

Teodora će večeras gledaocima Televizije Pink i voditelju Ognjenu Nestoroviću otkriti kako se oseća sada, nakon što je izgubila Anđela, da li su u kontaktu i postoji li mogućnost da se pomire, a takođe biće reči i o članovima porodice Ranković i tajnom susretu njene mame Gordana sa Anđelovim ocem Slavišom.

Budite uz Televiziju Pink večeras od 23 sata i novo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita"!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>