Region

Svet

Nataša Bekvalac smršala čak petnaest kilograma!

Popularna pevačica Nataša Bekvalac smršala je čak petnaest kilograma i dok su neki komentarisali da je njena nova kilaža posledica nerviranja i problema, istina je na sreću drugačija.

Nataša Bekvalac smršala čak petnaest kilograma! Foto: Instagram



Nataša Bekvalac je smršala kada je počela da primenjuje veganski način ishrane pre nekoliko meseci. Posle velikog broja problema u porodičnom životu i razvoda od Luke Lazukića, Nata je shvatila da je konačno došlo vreme da se posveti sebi. Na predlog prijatelja koji se bave veganskom ishranom, ona je odlučila da proba ovaj, u poslednje vreme popularni način ishrane.

Izvor tvrdi da Nataša nikada nije bila neko ko preterano voli da jede meso, tako da je joj novi način ishrane nije predstavljao veliki problem, ali je ipak s vremena na vreme imala krize i žudela je za slatkišima, koje je po preporuci stručnjaka potpuno izbacila iz ishrane. Oni su joj savetovali da želju za čokoladicama i kolačima utoli voćem, međutim, Nata je to teško podnela. Ipak, kako je u svemu istrajna i nije želela da odustane od novog načina ishrane samo zbog slatkiša, i to je uspela da redukuje.

Nataša nije od onih „estradnih domaćica“ kojima kuhinja služi za slikanje, već se odlično snalazi u njoj, pa sada sve više sprema zdravu hranu za sebe, a kombinacije povrća i žitarica koje su dozvoljene u veganskoj ishrani se veoma dopadaju i njenoj ćerkici Hani.

Pevačica je zadovoljna zbog odluke da na određeno vreme promeni način ishrane, jer je od porođaja uspela da smrša više od 15 kilograma. Sigurno je da neće zauvek biti veganka, ali joj to sada prija i definitivno se navikla na obroke bez mesa, mleka i mlečnih proizvoda.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>