Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Sin poznatog glumca ulazi u rijaliti!

Sin poznatog glumca ulazi u rijaliti! Marko Petrušević, sin Branislava Petruševića Petrućija, jedan je od učesnika rijalitija "Zadruga 2". Marko se pre dve godine takmičio u "Pinkovim zvezdama", a sada želi sreću da okuša i na ovaj način. 

Zadruga 2: Sin poznatog glumca ulazi u rijaliti! Screenshoot / Youtube



Onog trenutka kada je Marko obavestio oca Branislava Petruševića, o svojim namerama, on ga je podržao ali i upozorio da vodi računa šta priča da ga ne i obrukao:

"Videćemo šta će i kako će biti. Očekivanja su mi da se dobro zabavim, pa kako bude. Kada samo ocu rekao da ću učestvovati, on se prvo i nije složio sa mojom odlukom. Naravno, nije se suprotstavio, samo mi je rekao da pazim kako se ponašam i šta pričam da ga ne obrukam. U životu sam ga mnogo puta obrukao, ali to nikada nije bilo javno. Šalu na stranu, dobio sam njegovu podršku, kao i za sve do sada što sam radio u životu."

Marko još uvek ne zna ko će biti njegovi cimeri ali nada se da neće ni sa kim ulaziti u sukob jer ume da bude baš nezgodan:

"Kada me neko dira, onda planem i ne biram reči. Naravno, kasnije se pokajem zbog nečega što uradim u datom momentu. Nisam baš sjajan kad sam nervozan."

Tvrdi da nikada ne bi prevario svoju devojku u rijalitiju, kao što je to uradio pevač Sloba Radanović.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>