Region

Svet

Marija Šerifović i Neverne bebe oduševili publiku na Danima piva!

Preko 40.000 ljudi okupilo se sinoć na Trgu Slobode u Zrenjaninu da uživa u spektakularnom koncertu. Marija Šerifović i "Neverne bebe" oduševili publiku na Danima piva!

Marija Šerifović i Neverne bebe oduševili publiku na Danima piva! Promo



Evrovizijska pobednica Marija Šerifović, je još jednom pokazala snagu svog moćnog vokala, održavši sinoć jedan od najboljih koncerata u svojoj karijeri. Već sa prvim numerama ’’Pametna i luda’’ i ’’Bol do ludila’’, Marija je suvereno zagospodarila binom, praćena horskim pevanjem publike i ovacijama. ’’Ne voliš je znam’’, ’’Molitva’’ i ’’Svoja i tvoja’’ naišle su na sjajne reakcije fanova, dok je splet Ex Yu hitova ’’Glavo luda’’, ’’A i ti me izneveri’’, ’’Ti možeš sve’’i ’’Đurđevdan’’ doveo atmosferu do usijanja. Nakon dva sata fenomenalne svirke, Marija je pojedine dovela do suza izuzetno emotivnim izvođenjem kultne pesme ’’Pukni zoro’’.

Veći deo publike se zatim preselio na Žitni trg, gde su "Neverne Bebe" izvele posebno spremljenu set listu povodom 25 godina svoje karijere. Milan, Tijana i Jelena maestralno su vodili prisutne kroz opus Nevernih Beba – ’’1000 godina’’, ’’Daire’’, ’’Veliki je Bog’’ i ’’Da ima nas’’ pevali su zajedno sa fanovima, neprestano razmenjujući neverovatnu energiju sa publikom. Usvirani do perfekcije, "Neverne Bebe" su još jednom potvrdile svoju virtuoznost.

33. "Dane piva" večeras zatvaraju "Lexington bend" na Trgu Slobode i Haris Džinović na Žitnom trgu u Zrenjaninu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>