Zadruga

Parovi

Luna Đogani: Ne dotiče me šta god da Kija kaže!

Luna Đogani  je sa majkom Anabelom otputovala u Istanbul da kupi novu garderobu za rijaliti, nakon što je uspela da vrati duševni mir i povrati sigurnost uz pomoć stručnog lica. Što se tiče bivše suparnice ona tvrdi: Ne dotiče me šta god da Kija kaže!

 Luna Đogani: Ne dotiče me šta god da Kija kaže! Foto: Instagram



Nakon svega što je preživala u rijalitiju "Zadruga", sada je ohladila, emocije je uspela da ugasi i da se sasvim restartuje, rešena da u „Zadrugu 2” uđe sa velikim očekivanjima i da izađe kao pobednica.:

"Spremna sam kao nikad za nove pobede, kao nova sam, jača i zrelija nego pre. Ne dam se i idem na pobedu. Ulazim kao zvezda prve „Zadruge”, jedna od tri glavne uloge. Osećam se kao zvezda, da kažem drugačije, lagala bih. Nikakve emocije prema Slobi više ne osećam, iščupala sam se iz te priče. Znam da će me ljudi uvek vraćati na to, ali meni ne prija nikakav razgovor na tu temu."

Lunu Djogani povezuju sa mnogim muškarcima ali ona tvrdi da je slobodna, a na govorkanja o Gastozu i sebi kaže da tu nema ničega i da ga mnogo voli kao prijatelja i čoveka. Blogerku su često prozivali zbog aljkavosti, a ona kaže da može svašta da joj se pripiše ali prljava nije:

"Grešila sam što sam pred kamerama radila ono što svi rade kad ih niko ne gleda, češu se, čačkaju nos ili pomirišu stvari da li i dalje imaju svež miris ili su za pranje. Sada imam svest o tome i neću dozvoliti sebi iste greške."

Učesnici „Zadruge 2” biće i Lunin brat Adam Đogani, njen prijatelj pevač i producent Mirko Gavrić, ali i Nenad Marinković Gastoz. Ona je srećna što će u zatvorenom prostoru imati njih trojicu, ali kaže da neće biti klan.

Na prozivke Kije Kockar ne želi da odgovara jer nema nikakav kontakt sa njom, jednostavno nije joj bitna u životu.  Luna je trenutno u Istanbulu sa majkom i vraća se dan pred ulazak u rijaliti sa obnovljenom garderobom i obućom. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>