Region

Svet

Rada Manojlović potrošila 50 hiljada evra na poklon!

Mnogi nisu očekivali da će nekoliko desetina hiljada evra utrošiti na poljoprivrednu mašinu. Pevačica  Rada Manojlović potrošila 50.000 evra na poklon zlata vredan. Njen otac će se sigurno obradovati i biti ponosan. 

Rada Manojlović potrošila 50 hiljada evra na poklon! Foto: InstagramRadmila Rada Manojlović, za razliku od velikog broja svojih koleginica koje honorare troše na skupocene krpice i luksuzna putovanja, novac troši na svoje najbliže - sestru Maju i oca Radeta, kojima je onog trenutka kada je uplovila u muzičke vode rešila da obezbedi bezbrižan život. Ona je maksimalno sredila njihovu porodičnu kuću u Četerežu, rodnom selu u koje se uvek rado vraća, a nakon renoviranja stambene jedinice na red su došle i druge stvari od kojih je jedna posebno obradovala pevačicinog oca.

Izvor blizak pevačici je otkrio da Rada nije želela da štedi :

"Njen otac Rade je veoma vredan čovek. Sve poslove na imanju obavlja sam i ne voli kada mu se drugi mešaju u to. Ipak, Rada je odlučila da ga obraduje jednim poklonom za koji je sigurna da će ga ostaviti bez teksta. Kako u Četerežu ima stari traktor koji više od deceniju vozi, ona je rešila da mu kupi novi. Zaposleni u salonu su joj predložili jedan od najprodavanijih modela za manja poljoprivredna domaćinstva, koji košta 50.000 evra. Rada se našalila sa njima i rekla da od svega što su joj ispričali o modelu koji kupuje, njoj se najviše dopada svetlo plava boja traktora. To je svima bilo simpatično i smešno, a Manojlovićeva je ostavila kaparu za traktor i kroz nekoliko dana će ova mašina biti dopremljena u Četereže, a Rada će u međuvremenu isplatiti celu sumu. Nema sumnje da će njen otac Rade biti presrećan "

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>