Region

Svet

Bajaga i Riblja čorba oduševili publiku na danima piva!

Zrenjanin je sinoć bio epicentar dobre svirke i raspoloženja, jer su "Bajaga i Instruktori" i "Riblja Čorba" održali spektakularne koncerte na velikoj bini Trga slobode i oduševili publiku na danima piva.

Bajaga i Riblja čorba oduševili publiku na danima piva! Promo



Na scenu je najpre izašao Bajaga, koji je na aktuelnoj, promotivnoj turneji novog albuma ’’U sali lom’’. Iako je otpevao naslovnu i ’’Može da te ubije grom’’ numeru, Momčilo se ipak opredelio za set listu sastavljenu od starih hitova – razgalivši publiku pesmama ’’Plavi safir’’, ’’442 do Beograda’’, ’’Zažmuri’’, ’’220 u voltima’’, ’’Ti se ljubiš’’ i ’’Godine prolaze’’.

Fantastično usvirani Instruktori pratili su Bajagu virtuoznošću i energijom, idealno pripremivši uzavrelu publiku za Boru Đorđevića i Riblju Čorbu

Bora je suvereno zagospodario binom, nižući hitove – ’’Ja ću da pevam’’, ’’Jedino moje’’, ’’Amsterdam’’, ’’Avionu, slomiću ti krila’’ i ’’Ostaću slobodan’’. Više od dva sata Čorba je prašila na Trgu Slobode, a najveće ovacije doživeli su klasici – ’’Kada padne noć (upomoć)’’, ’’Pogledaj dom svoj anđele’’ i kultna ’’Lutka sa naslovne strane’’ koje su prisutni horski pevali. Videvši da su prošla 2 sata ujutru, Bora se od fanova oprostio prikladnom numerom ’’Dobro jutro’’.

Na drugoj strani grada, boje Žitnog trga hrabro su branili Goblini, koji su odličnim koncertom oduševili mahom rokersku i punkersku publiku. ’’Anja, volim te’’, ’’Voz’’, ’’Ne trebam nikome’’, ’’Marjane, Marjane’’ i ’’Daleki put’’ koje je briljantno otpevao Golub samo su pokazali zašto su Goblini jedan od najtraženijih festivalskih bendova ovog leta.

Za vikend, posetioce 33. "Dana piva" očekuju koncerti Marije Šerifović, Nevernih beba, Harisa Džinovića i Lexington benda.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>