Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ulazi skandal majstor! Zadrugarima neće biti dobro!

I on je spreman da se okuša u najimpozantnijem rijalitiju ikada! U rijaliti "Zadruga" ulazi čuveni skandal majstor. Zadrugarima bukvalno neće biti dobro! 

Zadruga 2: Ulazi skandal majstor! Zadrugarima neće biti dobro! Foto: InstagramZa "Zadrugom 2" vlada ogromno interesovanje, a mnoge zanima i koga ćemo to gledati već za nekoliko dana u Beloj kući. Otkriven je identitet pojedinih učesnika, a među njima su Luna Đogani, Mirko Gavrić, Zorica Marković, Lepi Mića, Dean Stejin, Bojan Gaćeša, Dorotea Jovanović, Aleksandra Subotić, David Dragojević, Bora Santana, Snežana Ilić, blizanci Mika i Giba Vasić sa roditeljima Radom i Radetom, Nada Macura, Nataša Moskva, Stefan Ašanin i Olja Bajrami, a svi oni imaće izuzetno zanimljivo društvo. Zajedno sa njima 6. septembra u "Zadrugu" useliće se i kontroverzni Branislav Radonić Brendon, poznati skandal majstor koji nema dlake na jeziku, zbog čega ne postoji sumnja da će od njega i njegovog ponašanja strepeti mnogi zadrugari koji će sa njim živeti pod istim krovom. 

Brendon je pažnju javnosti privukao svojim izjavama i brojnim skandalima, ali i fizičkim izgledom koji je korigovao estetskim operacijama i koji je često bio predmet komentarisanja javnosti, a nema sumnje da će Brendon učiniti sve da u "Zadruzi 2" na sve načine privuče pažnju milionskog auditorijuma najuzbudljivije rijaliti igre, na sebi svojstven način, eliminiše sve protivnike koji mu se nađu na putu do trijumfa! 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>