Region

Svet

Aca Lukas i Ceca Ražnatović ne snimaju rijaliti! (VIDEO)

Pevač Aca Lukas demantuje vest o rijalitiju! On i Ceca Ražnatović ne snimaju rijaliti kako se ranije šuškalo i da on zbog toga napušta mesto u žiriju Pinkovih Zvezda! 

Aca Lukas i Ceca Ražnatović ne snimaju rijaliti! (VIDEO) Foto: Instagram



Dešavanja oko pevača Ace Lukasa svakodnevno pune novinske stupce, a i on vešto doliva ulje na vatru svojim izjavama. Nedavno se pronela vest da će Lukas napustiti Zvezde Granda, zbog ponude konkurentske televizije na kojoj će napraviti rijaliti emisiju sa Svetlanom Ražnatović Cecom. Ipak, takve planove za sada Lukas nema, a izgleda da u tako nešto nije ni upućen:

"Ceca i ja, rijaliti program? Prvi put čujem. Ja i Ceca smo super, to nije samo estradno prijateljstvo, ono datira mnogo ranije, tako da nije estradno, to je pravo prijateljstvo."

Po prvobitnim informacija, Aca i Ceca bili bi domaćini emisije u kojoj bi gostovalo osam muzičara iz različitih žanrova, svaka epizoda je trebalo da bude snimana na različitim lokacijama kao što su dvorac Dunđerski, Ohrid i druge atraktivne destinacije. Trebalo je da spremaju hranu, ručaju sa kolegama, šale se i uživaju, dok bi publika mogla da ih vidi u situacijama u kojima do sada za to nije imala prilike.  Izvor blizak produkciji je tada izjavio:

"Nakon toga će premestiti na stejdž gde će pevati po dvoje. I to će biti zanimljivo jer će Ceca pevati na primer sa Vesnom Zmijanac, ona će izvesti jednu njenu pesmu, a onda će Vesna Cecinu. Biće to nešto potpuno novo na našim prostorima i nema sumnje da će milioni gledalaca uživati u tom muzičkom rijalitiju."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>