Region

Svet

Gastoz i Vuk Mob zaratili zbog Lune!

Nenad Marinković Gastoz i Vuk Mob zaratili zbog Lune Đogani koja će 6. septembra još jednom ući u rijaliti "Zadruga"! Njih dvojica nekada su bili drugari.

Gastoz i Vuk Mob zaratili zbog Lune! Foto: InstagramReper Vuk Mob zaratio je sa drugarom, pobednikom "Parova", Nenadom Marinkovićem Gastozom, a kako fanovi pišu, njih dvojica se prozivaju zbog Lune Đogani, koja će 6. septembra ponovo ući u "Zadrugu".

Vuk Mob je imao nastup na koji Gastoz nije otišao, a pošto je snimao lajv na svom Instagram profilu, reper mu je uputio javni komentar:

"Toliko o tome što ne možeš da dođeš na nastup."

 Nakon toga su se gledaoci Gastozovog lajva izjasnili šta misle zašto pobednik Parova nije ispoštovao druga. Jedna devojka je napisala:

"Vuče, ne može na nastup kad su ga oteli cigani Đogani"

Reper se ponovo oglasio i uputio poruku Gastozu:

"E, moj Gastoze, izabrao si cigane umesto brata."

Posle javnih provokacija Vuk je rekao da je u pitanju šala:

"Nisam zamerio Gastozu što nije došao na nastup, mi smo drugari i mi se zezamo, prozivamo se i privatno i preko lajva. Sve je to zezanje i karikiranje onoga što narod priča. Da ja mislim nešto ozbiljno, ja bih to stavio na stori, kao što sam do sada radio, ja nemam dlake na jeziku i uvek kažem šta mislim. Nema tu nikakve zle krvi."


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>