Region

Svet

Luna Đogani ima novog dečka! Ovo je on!!!

Posle kraha veze koju je započela u rijalitiju sa oženjenim pevačem, oporavila se i krenula napred. Luna Đogani ima novog dečka! Dobro, nije baš novi dečko, u pitanju je stara veza, a ovo je on! Golman Goran Buljandrić. 

Luna Đogani ima novog dečka! Ovo je on!!! Foto: Instagram



Bilo je vreme da Luna Đogani krene dalje sa svojim životom i iza sebe ostavi sve ono što se događalo u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", pa i propalu vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem. Luna je stupila u kontakt sa svojim bivšim dečkom, mladim golmanom Goranom Buljandrićem, i rešila da pokuša da obnovi staru strast koja je nekada postajala između njih. Luna i Goran zabavljali su se pre tri godine, pre nego što je ona upoznala Srđana Sarića, biznismena koji ju je ponizio i javno se ogradio od bilo kakve veze sa njom.

Dok je boravila u rijalitiju, Goran se nije oglašavao, niti komentarisao događaje iz "Zadruge". Da li su stvarno obnovili ljubav ili je u pitanju ipak samo prijateljstvo još uvek nije sigurno ali jedno je sigurno, Luna ne krije simpatije i na njenom Instagramu možete videti fotografije sa golmanom. Na fotografiji se se vide Goran i ona, kao i njena prijateljica sa dečkom. Luna Đogani je ispod fotografija stavila emotikone parova.
 
 

Reunion ⭐️👬👭

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on


 

🗣

A post shared by GB👐🏻⚽️👑 (@goran.buljandric) on


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>