Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ona ipak ne ulazi u rijaliti i to zbog posla!

Rijaliti "Zadruga 2" samo što nije počeo, a ona ipak ne ulazi i to zbog posla. Njeni poslodavci nemaju razumevanje za njene želje, a Nadežda se taman ponadala da će u "Zadrugu 2" zakoračiti ruku pod ruku sa majkom Slavicom.

Zadruga 2: Ona ipak ne ulazi u rijaliti i to zbog posla! Foto: InstagramPoziv iz "Pink" produkcije Slavica, Nadeždina majka je dočekala sa oduševljenjem jer je avanturista, a pre svega u rijaliti bi ušla kao podrška svojoj ćerki koju je svim snagama branila čak i kad je imala seks pred milionima sa MIkijem Đuričićem u prvoj sezoni rijalitija.  Nažalost, Slavica će morati da odustane od rijaliti angažmana za koji bi dobila i honorar jer njeni poslodavci nisu spremni da joj izađu u susret i omoguće joj neplaćeno odsustvo. 

Nadežda Biljić, bivša takmičarka "Pinkovih zvezda" će i ovaj put ući u "Zadrugu" bez honorara, jer joj se osladilo da stiče nova iskustva i da bude popularna zbog rijalitija. Taktiku, kaže, neće ni sada imati ali ni seks sa Mikijem Djuričićem, pa to ovako objašnjava:

"Hemija koju smo osetili još od kad sam kročila u Belu kuću morala je da uradi svoje i taj seks je bio neminovan. Bilo je samo pitanje kad će se desiti. Ta hemija je prošla i sa Mikijem sada imam isključivo drugarski odnos. Previše smo isti, nestalni i eksplozivni i nas dvoje kao takvi smo pogrešan spoj. Nama trebaju partneri koji imaju skroz drugačiju prirodu nego što imamo nas dvoje."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>