TV Show

Parovi

Zadruga 2: Ulazi bivša pomoćnica ministra pravde! (VIDEO)

Biće zanimljivo u rijalitiju "Zadruga 2". Ulazi bivša pomoćnica ministra pravde Suzana Ilić, a pre ulaska u rijaliti moćićete da je vidite u emisiji "Magazin IN" kod Sanje Marinković i to već u subotu 1. septembra u 17 časova.

Zadruga 2: Ulazi bivša pomoćnica ministra pravde! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Prva emisije 18. sezone "Magazina In" očekuje vas u subotu 1. septembra od 17 časova na TV Pink, a autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostiće buduće učesnike druge sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga". 

Pored Lune Đogani, Mirka Gavrića i porodice Vasić - Mike, Gibe, Rade i Radeta, koji su već potvrđeni učesnici druge sezone "Zadruge", Sanja će ugostiti i dve sigurne zadrugarke. Naime Sanja će ugostiti pevačicu Suzanu Perović i sudiju Suzanu Ilić, koje će od 6. septembra biti učesnice najimpresivnijeg rijalitija na ovim prostorima.

Suzana Perović je bila učesnica "Farme 5" i ima rijaliti iskustvo, ne čudi što se za ulazak u "Zadrugu" i te kako pripremila, kako ona kaže "Kao za treći Svetski rat".

Suzana Ilić je samouverena i smatra da ima šanse i da pobedi u "Zadruzi":

"Bila sam prvi pomoćnik ministra pravde, sad sam prvi sudija koji ulazi u "Zadrugu". Navikla sam da budem prva."

Šta su sve budući učesnici otkrili o sebi pogledajte u subotu u 17 časova, a najava emisije će vam samo pokazati zašto je ne treba propustiti. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>