Region

Svet

Haris Džinović: Nemam ništa protiv da svaki stanovnik ove zemlje snimi ploču!

Pevač Haris Džinović je prokomentarisao nove kolege i zaključio da nema kvalitetnih pesma, ipak kaže da nema ništa protiv da svaki stanovnik ove zemlje snimi ploču ali...!

Haris Džinović: Nemam ništa protiv da svaki stanovnik ove zemlje snimi ploču! Foto: Instagram



Glas i pesme pevača Harisa Džinovića nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, to potvrđuje i njegovo trajanje na sceni. Počeci ovako velikih pevača su bili jako teški, a ekipa emisije "Premijera" je povela razgovor sa Harisom o večitom pitanju ima li prostora za kvalitetne muzičke uzore kojima se on vodio tokom svoje karijere:

"Teško. Kad sam ja počinjao, postojale su neke cenzure od raznih komisija, sad filtera nema, postoji milion stdija širom sveta i zemlje, snima se sve i svašta. Ja ne vidim ništa loše u tome, samo nema kvalitetnih pesama. Nemam ništa protiv da svaki stanovnik ove zemlje snimi ploču, da svira i peva, ali trebalo bi odabrati neku dobru pesmu i sa njom se pojaviti u javnost."

Kako Haris kaže, novih talenata i pevača uvek ima, ali je malo onih pravih kvalitetnih pesama kakve su nekada bile, onih koje sa sobom nose jaku poruku i emociju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>