Region

Svet

Ceca Ražnatović će ovim rečima oduševiti Kijine fanove!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović će ovim rečima oduševiti Kijine fanove! Kiju Kockar poznaje mnogo pre rijalitija "Zadruga", a tu su i Kristinine reči koje Ceca nikada neće zaboraviti.

Ceca Ražnatović će ovim rečima oduševiti Kijine fanove! Foto: Instagram



Svetlana Ceca Ražnatović je od početka upućena u dešavanja u ljubavnom trouglu Luna, Sloba i Kija, a ono što je otkrila o Kristini iznenadilo je mnoge. Naime, ona je izjavila da Kiju poznaje dosta dugo, mnogo pre rijalitija "Zadruga" u kom je pokupila simpatije velikog dela Srbije.

Ceca je Kristinu upoznala u avionu, kada joj se stjuardesa i obratila vrlo domišljatom rečenicom. Ceca je ispričala anegdotu sa tog putovanja:

"Kiju sam upoznala pre nekoliko godina u avionu, na letu za Dubai. Šarmantna, kao što i jeste, Kristina mi je prišla, pružila ruku, rekla mi svoje ime i otkrila da je devojka Slobodana Radanovića. Tada je izgovorila rečenicu koje se i danas sećam, a kojom me je kupila: "Ja ću biti divna prema vama na ovom letu, a vas molim da obratite pažnju na mog Slobu, koji se takmiči u "Pinkovim zvezdama"". Ostala mi je u sećanju kao fina i kulturna devojka. Deluje mi kao jaka žena, ona je zdravo ambiciozna, jedna slatkica, želim joj svu sreću i sudbinu Sandre Meljničenko."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>