Lepota

Ljubav

Lice tinejdžerke! Lure Hsu otkriva tajnu mladolikosti!

Sa četrdesettri godine ona ima lice tinejdžerke! Moguće je gotovo bez imalo napora i prevelikog odricanja. Lure Hsu, tajvanska dizajnerka otkriva tajnu mladolikosti i lepote!

Lice tinejdžerke! Lure Hsu otkriva tajnu mladolikosti! Foto: Instagram



Ova četrdesettrogodišnja žena je poznata po tome što izgleda neverovatno mladoliko. Ona ima lice devojčice u šta se možete i sami uveriti gledajući njene fotografije. Smatra da svako može da postigne isti efekat ( mladolik izgled i očuvanje kože) ako se pridržava njenih saveta. 

Veliki deo problema sa kožom, kako ona navodi, može se rešiti negom i odgovarajućom kremom. Lure Hsu koristi skupe kreme, ali bitno je da krema bude kvalitetna što ne znači da mora biti skupa. Kada pogledate njenu kožu prvo što uočavate je da je svetla ali to ne znači da ona uopšte ne izlazi na sunce već vreme provedeno na suncu kod nje je ograničeno zato što sunce isušuje kožu i dovodi do stvaranja sitnih bora. Dok je na suncu obavezno koristi zaštitnu kremu za lice.

Hsu svakoga dana uzima tablete vitamina C kako bi svoju kožu hidrirala i iznutra. Svoj dan započinje šoljom crne kafe ali bez šećera. Jede uglavnom voće i povrće i izbegava masnu hranu. Vegetarijanka  je i pazi na ishranu, hrani se namirnicama koje su bogate vlaknima. Pored svega ovoga ona i redovno vežba. 
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>