Region

Svet

Tetovaža posvećena staroj ljubavi. Kija je i danas sa ponosom nosi!

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" i miljenica nacije kako je mnogi nazivaju prošla je pravi pakao dok nije došla do pobede, a sve zahvaljujući lošem braku sa Slobodanom Radanovićem. Mnoge je zanimala jedna stvar, tetovaža koju ona ima na telu, a posvećena je staroj ljubavi. Kija je i danas sa ponosom nosi.

Tetovaža posvećena staroj ljubavi. Kija je i danas sa ponosom nosi! Foto: InstagramPobednica prve sezone "Zadruge" i miljenica nacije, kako je mnogi nazivaju, Kristina Kija Kockar, po napuštanju Bele kuće uplovila je u muzičke vode. Ona se odlično snašla u ovoj profesiji, a njena prva pesma, "Ne vraćam se na staro", koju je snimila sa grupom Ministarke, ostvarila je neverovatan uspeh. 

Kija je oduvek bila slaba na muzičare, pa je tako pre braka sa Pinkovom zvezdom Slobodanom Radanovićem, bila u ljubavi sa reperom Ognjenom Kostićem Strukom. On joj je napisao i stihove koje je Kockareva istetovirala na svom ramenu. Ove reči nastale su u vreme najveće ljubavi, a Kija ni nakon raskida nije želela da skida ovu šaru, koja je nesumnjivo podseća upravo na repera.

Na ramenu Kristine Kije Kockar piše:

"Ne slušam šta pričaju, briga me šta misle, jer kad treba da te pustim ja te jače stisnem. I ne znam šta će biti sa mnom posle ove kiše, zovu me da uđem, ja bih radije da kisnem."
 
 

😇🌎🐠

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>