Region

Svet

Jelena Karleuša je najbolji čovek na estradi! (VIDEO)

Dara Bubamara i Jelena Karleuša obnovile su svoje prijateljstvo, neposredno pre pevačicinog koncerta u beogradskoj Areni, gde joj je JK bila gošća. Sada Dara o koleginici ima samo reči hvale, pa je o njoj rekla: Jelena Karleuša je najbolji čovek na estradi!

Jelena Karleuša je najbolji čovek na estradi! (VIDEO) Foto: Instagram



Jelena i Dara godinama nisu bile u dobrim odnosima ali sada deluje da su ratne sekire definitivno zakopane i da su njih dve skoro pa najbolje prijateljice. Za emisiju Glamur specijal Dara je o svojoj koleginici izjavila:

"Želim da joj pošaljem veliki poljubac, znam da nas sada ne gleda jer je u Kini i uživa. Moram da kažem da je Jelena Karleuša najbolji čovek na estradi, mnogo je iskrena i divna!Podržala me je u trenutku kad mi je podrška stvarno bila potrebna. Sve najlepše o njoj zauvek, jedva čekam njen spektakl da budem gost i da razvalimo."

Dara je pre nekoliko dana potvrdila da će njih dve snimiti duet, ali nije želela da otkriva detalje. Ipak, najavljuje da će njih dve raditi “još svašta nešto”:

"Biće još svašta nešto novo kad smo u pitanju Jelena i ja. Ona je ispala prema meni pravi čovek, pravi drug i pravi prijatelj. Tek ćemo da guramo i da budemo najbolje. Nas dve se čujemo svaki dan."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>