Zadruga

Parovi

Cakana osula paljbu po Anabeli. Evo šta sada kaže o Luni!

Cakana je ranije osula žestoku paljbu po Anabeli zbog ćerke. Evo šta sada kaže o Luni i njenom ponovnom ulasku u rijaliti "Zadruga". Možda očekujete drugačiji odgovor ali pevačica je ovog puta mnogo blaža.

Cakana osula paljbu po Anabeli. Evo šta sada kaže o Luni! Foto: Instagram



Nakon što je Luna Đogani započela ljubavnu romansu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem u Zadruzi, pred milionskim auditorijumom, mnoge poznate ličnosti su svojim komentarima izazvali veliku pometnju u javnosti. Luna je dete poznatih roditelja, pevačice Anabele Atijas i Gagija Đoganija ipak mnoge kolege nisu podržale vezu njihove ćerke. Na primer, Dragica Radosavljević Cakana, imala je žestoke kritike na Lunin račun, a tada je u emisiji javno prozivala i Anabelu aludirajući na loše vaspitanje njenog deteta. cakana je ovoga puta bila mnogo blaža:

"Ovo joj je prilika da pokaže svima da su stekli pogrešnu sliku o njoj. Ja ne mogu da kažem da sam imala bilo šta protiv, samo što je perceprcija njenog bitisanja bila pogrešna. Iako je ona bila negde iskrena u svemu tome, morala je da zna da neke stvari nisu u redu. Sada joj je prilika da pokaže da je ona ćerka poznatih roditelja."

Dragica je bila u velikom sukobu sa Anabelom , a ovoga puta je samo želela da joj poruči da se ne meša ni u šta:

"Mislim da joj njen ulazak u Zadrugu uopšte ne prija, ja to mogu da kažem, jer sam isto majka. One su vezane i to mi se jako dopada, ali opet mislim da su njeni saveti za prvu Zadrugu bili previše ishitreni. Mislim da treba da je pusti da odlučuje sama i da joj se ne meša i da shvati da je njena ćerka odrasla i da može sama da se izbori sa činjenom da je u rijalitiju."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>