Zdravlje

Ljubav & Sex

Šljiva! Magično voće koje za sedam dana uništava kilograme!

Da li ste znali da je šljiva bukvalno magično voće jer za sedam dana uništava kilograme, odnosno vaš višak kilograma. Prekomerna težina nije samo estetski problem jer ako dođe do nakupljanja masnoća, postoji mogućnost da dođe i do razvoja nekih ozbiljnijih zdravstvenih problema. 

Šljiva! Magično voće koje za sedam dana uništava kilograme! Svet PlusVeliki broj ljudi ima jedan te isti problem, pojavio im se višak kilograma u predelu stomaka i to zaista nije lepo videti. Na sreću, postoji recept za lek koji će vam pomoći da rešite svoj problem! Sa njim ćete sagoreti sve nakupljene masnoće, tako da ćete sprečiti i razvoj bilo kakvog oboljenja. Osnovni sastojak koji je potreban za njegovu pripremu su šljive:

-100 gr šljiva
- 1 litar vode


Uzmite jednu hermetičku posudu i u nju stavite šljive, pa preko sipajte i vodu, posudu zatvorite, pa ostavite da odstoji oko sedam dana na hladnom, najbolje u frižideru. Nakon isteka tog vremena uzmite gazu i smesu procedite. Svako jutro na prazan stomak, odnosno pre doručka trebate da popijete po čašu leka. Rezultat će vrlo brzo biti vidljiv. 

Količinu napravite po vašoj želji.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>