Region

Svet

Teodora Džehverović o majci, Kiji, Luni ,Slobi! Nije im sve to trebalo! (VIDEO)

Teodora Džehverović je u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" osvojila treće mesto, a nakon izlaska  raskinula je romansu sa Anđelom Rankovićem. Ovoga puta ona govori o svojoj majci Gordani, Kiji, Slobi, Luni i smatra: "Nije im sve to trebalo."

Teodora Džehverović o majci, Kiji, Luni ,Slobi! Nije im sve to trebalo! (VIDEO) Foto: Instagram




Teodora kaže da se do finala nije plašila ali kada je došlo super finale bila je ozbiljna konkurencija i puno iznenađenja. Mislila je da Ognjen Amidžić pravi tenziju, pa dodaje:

"Eto na kraju kada sam izašla i pročitala sve poruke i čitala komentare meni je jako žao što nisam znala ko sam i šta sam."

Teodorina majka Gordana Džehverović ušla je u rijaliti i pokupila simpatije gledalaca zbog načina kako je vaspitavala ćerku:

"Iskreno sada kada sam izašla je pola pola. Neko je usuđuje kao majku da ne treba da tako vaspitava, dok su drugi rekli mama Džehva je kraljica, ali ja ne sumnjam u vaspitanje svoje majke i u nju, nisam se plašila u tom smislu, znala sam šta je Zadruga, nisam znala kako će se ona snaći, nisam ni sanjala da će mama ući u rijaliti jednog dana, svi ti problemi kkroz koje je prolazila.. Kada sam i kada sam videla koliko joj je bilo teško, shvatila sam bolje i tako, ne ksu živi i zdravi. Značilo mi je ali sam znala da će uvek da se iznervira, to je majka, sve ju je dotaklo mnogo više ali nije pokazivala, jaka je, ali ima srce i dušu. U jednom momentu sam mislila da nema kraja, da nikad neću izaći odavde."

Ljubavni trougao između Lune ĐoganiKije Kockar i Slobe Radanovića bukvalno je okupirala javnost tih devet i po meseci, a Teodora je dala svoj komentar o njima:

"Ja sam želela da izađem i vidim šta će tu da se desi. Sada kada sam izašla shvatila sam da im to zaista nije trebalo. Niti su Luna, Sloba dobri, niti Kija i Sloba, niti im je sve to trebalo. Ne mislim da je Kija imala takav cilj, ušla je tamo, ali splet okolnosti je takav bio, Kristina je dosta ambiciozna i vredna osoba, meni je opet žao što je na takav način došla do toga, ali drago mi je da je sada izvukla nek lepši kraj da je jaka,srećna, čula sam se s njom da vidim da je super."

Nedavno je srela i Slobu pa joj je on tom prilikom rekao da je ok ali da je malo umoran, navodno se čuje i sa Lunom i sa Kijom povremeno. 
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>