Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Željko Mitrović isprobao prlovidbene sposobnosti morskog zaliva!

"Zadruga 2" počinje 6. septembra na televiziji Pink, ljubitelji ovakve vrste programa sa nestrpljenjem isčekuju svaku novu najavu onoga što ih očekuje. Željko Mitrović je danas isprobao prlovidbene sposobnosti morskog zaliva!

Zadruga 2: Željko Mitrović isprobao prlovidbene sposobnosti morskog zaliva! Screenshoot / Youtube



Druga sezona rijalitija "Zadruge" počeće 6. septembra na televiziji Pink, a ono što je javnost imala prilike do sada da vidi iz impresivnog grada ostavilo ih je bez daha.  Danas je Željko Mitrović neposredno pre spustanja flote čamaca, gondola, brodova, jahti i ostalih plovila, lično isprobao plovidbene sposobnosti morskog zaliva u svom Imaginarijumu poznatijem kao Zadruga 2!

Podsetimo, ranije su u Šimanovce stigli oldtajmeri, šest šlepera umetničkih dela, vrednih reprodukcija, ali i originalnih umetničkih ostvarenja iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope i sveta, kao i odela na mlazni pogon koje će koristiti Veliki šef i njegovi pomoćnici.

Željko Mitrović saopštio je sa gradilišta svog imaginarijuma, poznatijeg kao "Zadruga 2", da je sinoć u 22:25h uspešno podignuta završna, četvrta kupola na 40 metara visine, na centralnoj palati i jednoj od najlepših građevina u ovom delu Evrope, izgrađenoj u stilu neoklasicizma.

Željko sa projektom ''Zadruga 2'' u bajkovitom Imaginarijumu sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka pokušaće da spoji i tri epohe - početak 16-og, 20-og i 21-og veka.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>