Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Aleksandra uzvratila Miljani Kulić na prozivke!

"Zadruga 2" još nije ni počela, a rat već kreće i to žestoko! Aleksandra Subotić uzvratila Miljani Kulić na prozivke, a usput potkačila i Lunu Đogani. Ne da ni na svog dečka ni na sebe!

 Zadruga 2: Aleksandra uzvratila Miljani Kulić na prozivke! Foto: InstagramRijaliti par Aleksandra Subotić i David Dragojević biće učesnici druge sezone rijalitija "Zadruga", a već svi jedva čekaju vide šta će oni pružiti i kako će se pokazati. Aleksandra je Pink otkrila da ne planira da sklapa prijateljstva u Zadruzi, a kako se čini, to će joj se izgleda i ostvariti.

Miljana Kulić prozvala je Aleksandru u emisiji "Zadruga - Intervju" rekavši da njena veza sa Davidom nije prava, a osvrnula se i na to što je Subotićeva komentarisala Lunu Đogani. Podsetimo se, Subotićeva je naglasila da joj se ne sviđa to što je Luna Đogani imala ljubavnu romansu sa Slobodanom Radanovićem, uprkos činjenici da je on tada bio u braku sa Kijom Kockar. Evo šta je Aleksandra ovoga puta izjavila:

"Miljana se tek porodila i još vremena treba da prođe da bi joj se sredili hormoni... Tako da joj ništa ne želim zameriti, znam koliko je težak taj period. Znam da je ljuta na mene zbog toga što David i ja nismo stigli da dođemo kada je pravila proslavu za svog sina ali David je veče pre toga doleteo iz Amerike i bio je jako umoran. Ispred mene greda nikakva ne stoji, to znaju i jedna i druga, ako niko nije kriv, od čega se brane?"

Svakako će biti zanimljivo videti kako će se njihov odnos razvijati u rijalitiju "Zadruga" koji počinje sa emitovanjem 6. septembra.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>