Style

Ljubav

Problem znojenja ispod grudi! Rešite ga se!

Devedeset posto pripadnica lepšeg pola koje imaju velike grudi se bar jednom suočilo sa prekomernim znojenjem na tom delu tela. Problem znojenja ispod grudi! Rešite ga se pomoću ovih saveta.

Problem znojenja ispod grudi! Rešite ga se! Svet Plus



Svaka žena voli da nosi lep veš, pa često i grudnjake biraju po tome kako izgledaju, a ne koliko su zapravo udobni. Najbolji izbor je pamučni grudnjak. Lagan je, prijatan za nošenje i u ovom slučaju najvažnije, sjajno upija znoj. Ovo je najvažniji korak, bez njega svaki sledeći nema smisla.

Možda zvuči bizarno, ipak neke žene stvarno pune svoje grudnjake nekim materijalima koji bi mogli dobro da upiju znoj. Ne stavljaju unutra čarape, ali stave na primer tanki dnevni uložak.

Niko ne kaže da je zabranjeno nanositi dezodorans ispod grudi ali svejedno, svakodnevno nanošenje bi moglo da bude problem. Ako ne možete sebi nikako da pomognete, ovo bi trebalo da bude opcija za neke posebne prilike.

Ne možete potpuno zaustaviti znojenje, pa baš zato bi bilo sjajno da na vreme preduzmete sve mere protiv crvenila, osipa i peckanja. Narodna medicina tvrdi da će malo palente ili dečjeg pudera značajno olakšati situaciju. Pažljivo ih nanosite ispod grudi, stvari će biti znatno lakše.

Grudi moraju da "dišu", kada ste kod kuće samo ih ”pustite na slobodu”, a one će vam biti zahvalne.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>