Zadruga

Parovi

Zadruga 2 počinje i ranije nego što ste mislili!

Nagađali su se razni datumi, a sada je otkriveno da "Zadruga 2" počinje i ranije nego što ste mislili! Saznali smo jedan deo onoga što gledaoce očekuje, a veruje se da će prava iznenađenja tek uslediti.

Zadruga 2 počinje i ranije nego što ste mislili! Screenshoot / YoutubeDruga sezona popularnog rijalitija "Zadruga" zvanično je dobila i datum početka. Nema više tajni, "Zadruga 2" počinje 6. septembra. Željko Mitrović najavljuje rijaliti kakav gledaoci još nisu videli na ovim prostorima, a spisak sa onim učesnicima koji će sigurno biti u "Zadruzi 2" sve je kompletniji. Među njima su, za sada, Miljana Kulić sa mamom Marijom i sinom Željkom, blizanci Mika i Giba sa roditeljima, Luna Đogani, Cobe, Nataša Moskva i mnogi, mnogi drugi.

Druga sezona popularnog rijalitija zvanično je dobila i datum početka. Nema više tajni, Zadruga 2 počinje 6. septembra. Željko Mitrović najavljuje rijaliti kakav gledaoci još nisu videli na ovim prostorima, a spisak sa onim učesnicima koji će sigurno biti u Zadruzi 2 sve je kompletniji. Među njima su, za sada, Miljana Kulić sa mamom Marijom i sinom Željkom, blizanci Mika i Giba sa roditeljima, Luna Đogani, Cobe, Nataša Moskva i mnogi, mnogi drugi.

U "Zadruzi 2" biće oko 50 učesnika, a zanimljivo je da će upravo te večeri pobednica prve sezone rijalitija Kristina Kija Kockar predstaviti svoju novu, drugu po redu pesmu koja nosi naziv "Potpis". 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>