Region

Svet

Severina uplašena da ne izgubi sina zbog golišavih fotografija!

Severina uplašena da ne izgubi sina zbog golišavih fotografija koje su pre par dana dospele u javnost.! Ona  i dalje misli da iza svega stoji Milan Popović, kako bi osigurao starateljstvo nad njihovim sinom.

Severina uplašena da ne izgubi sina zbog golišavih fotografija! Foto: InstagramDrama Severine Kojić se nastavlja zbog golišavih fotografija koje su pre par dana dospele u javnost. Njen tim i dalje sumnja da je za sve odgovoran Milan Popović, jer skandal izbio baš kada je pevačica dobila spor u postupku oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. Njen menadžer Tomislav Petrović je izjavio:

"Presuda koju je sudija Verica Nikić donela sada je ukinuta. Bitka za starateljstvo se nastavlja. Sudija je smenjena jer su poslednje tri presude koje je donela bile na štetu deteta. Baš zbog toga je i skiuta sa slučaja, pošto je poslednja odluka bila da Aleksandar živi sa Severinom sedam dana, pa onda isto toliko sa ocem Milanom Popovićem"

Severinini golišavi selfiji dospeli u javnost, a pevačica se nije oglašavala nakon toga, njoj je u ovom trenutku najbitnije da ne izgubi sina. Izvor za Alo otkriva:

"Seve je pod velikim stresom i veoma je uplašena za Aleksndra. Njoj je samo on bitan jer je taman uspela da se izbori za novo suđenje i time dobije priliku da dobije potpuno starateljstvo nad njim. Ovo je za njih težak udarac. Ona se zatvorila u kući i ne izlazi iz nje, a jedina joj je uteha što je Igor uz nju i što ne sluša šta pričaju o njoj. Ma ona se uopšte ne uzrujava što pričaju da je ovo ona uradila kako bi bila popularnija. Pa njoj to ne treba, njene pesme iz ove godine su sve sami hitovi i svi znaju da je ona na medijskom nebu već 20 godina i više. Nije ovo njena prljava igra već misli da je sve ovo smislio njen bivši muž Milan, jer ne može da se pomiri sa činjenicom da će ređe viđati Aleksandra."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Alo


>