TV Show

Parovi

Dušica Jakovljević progovorila o partneru! (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević gostovala je u emisiji kod Rade Radenović, pa između ostalog progovorila i o svom aktuelnom partneru koga je upoznala pre četiri godine.

Dušica Jakovljević progovorila o partneru! (VIDEO) Foto: InstagramOsim što je kod svoje koleginice Rade Radenović u emisiji "Rada sam", Dušica Jakovljević ispričala dramu koju je doživela na letovanju, voditeljka je rekla i da bi se ponovo udala, a zatim je iznela i više detalja o aktuelnom partneru. Dušica je otkrila da je svog momka upoznala pre četiri godine, ali i ispričala da su godinama izlazili na ista mesta, mada se nikada nisu sreli:

"To je čovek kog sam upoznala pre četiri godine kada smo počeli da se zabavljamo, ali šta je poenta, mi sada kada pričamo, mi smo godinama izlazili na ista mestsa. Od 1999. godine smo izlazili na ista mesta. Ja njegove drugove znam, a njega nikada nisam upoznala, a upoznali smo se kada sam ja završila brak. Mi smo se tek tada sreli. Možda ne bi bilo ovako kao što je danas da smo se upoznali tamo negde sa dvadesetak godina, tako da sve ima svoje."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>