Lepota

Ljubav

Parfem: Bitna pravila pri korišćenju!

Parfem je nešto što svaka dama posebno bira po svom ukusu ali nije bitno samo to da li vam se dopadaju cvetni, pudrasti ili slatki mirisi. Postoje bitna pravila pri korišćenju parfema.

Parfem: Bitna pravila pri korišćenju! Svet Plus



Taman kada pomislite da ste pronašle pravi parfem, shvatate da to nije dovoljno i da je potrebno još mudrosti kako biste sa njim postigle željeni efekat. Parfemi naravno nemaju uputstvo za upotrebu na poleđini. Evo kako da magično delovanje mirisnih kapljica učinite još magičnijim i zavodljivijim.

-Nikada ne nanosite parfem po mestima koja se često znoje. On se tada najlakše ispere i nestane. Nanosite ga na delove tela koji se najbrže i najlakše sami po sebi ugreju, a poznato je da toplina širi mirise. Glavna mesta za nanošenje parfema su vrat i iza uha.

-Kada nanesete miris ne trljajte ga na mesto gde ste ga stavili. Dozvolite da se sam upije u kožu. Što više trljate on će pre nestati jer ćete uništiti njegove molekule koji su na koži.

-Čuvajte parfem!
Parfem nikada ne držite u kupatilu blizu vode ili izvora topline. Držite ga u ormariću, gde je hladno i mračno. Molekuli parfema će duže biti postojani, a samim time i vaš parfem kvalitetniji.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>