Ostalo

Sme�no

Horoskop: Kakav je koji znak u svađi!

Horoskop: Kakav je koji znak u svađi! Saznaćete ko su rospije, ko ima kratak fitilj, a ko će vas ignorisati. Ako želite da izbegnete konflikt sa nekom osobom, onda je dovoljno da znate šta je u horoskopu, jer vam upravo to otkriva na koji način je taj neko spreman da vas napadne.

Horoskop: Kakav je koji znak u svađi! Svet Plus



Ako shvatite da je neko spreman da se svađa sa vama, onda nije loše da budete spremni da pametno odgovorite. Zodijak je tu da vam otkrije sve vrline i mane horoskopskih znakova kad je u pitanju rasprava.


OVAN

Kao predstavnik vatrenih znakova, Ovan ima vrlo kratak fitilj. U stanju je da serazbesni i oko najmanje sitnice, a svaku uvredu doživljava kao napad na sopstveni ego. Vladar Mars ga čini nestrpljivim i agresivnim. Međutim, kako se brzo naljuti, još brže i oprosti. Njegovi napadi besa su burni. Ovan crveni, besni, urla, ali već u sledećem trenutku sve zaboravlja i pretvara se u pravo jagnje.


BIK

Bik je zemljani znak i to ga čini vrlo strpljivim. Neko bi pomislio da je u stanju da trpi i dok mu neko skače po glavi, ali to i nije baš tako. Istina je da niko nema takve živce kao što ima Bik, ali kada se jednom iznervira, nije nimalo prijatno biti u njegovoj blizini. Kada mu "fitilj dogori do kraja" pretvara se u nešto poput vulkanske erupcije. Zbog toga se svima savetuje da ne prekorače prag njegovog strpljenja, a ako to i učine, da trče što dalje "koliko ih noge nose".


BLIZANCI

Blizanac je izuzetno inteligentan i hiperaktivan. Nema ispade besa i panike, ali ako je iznerviran, uzvratiće to protivniku birajući prave reči u želji da ga nadmudri, tako što će prethodno proceniti situacijuda bi bio siguran da svađa neće naškoditi njegovom interesu. Brzo se odljuti, jer se vodi logikom i razumom i ne pravi probleme samo iz koristi. Svoju nervozu leči slušanjem glasne muzike.


RAK

Rak uopšte ne troši svoje živce na druge i ništa ne može da pokrene paniku u njemu. On se brine i razmišlja zašto se iznervirao i što je bio uzrok tome, ali retko ima izlive besa. Skuplja bes u sebi, a leči se odlascima u kafanu ili teretanu. Nikada ne reaguje na prvu loptu, ali će iskoristiti svaku priliku da protivniku prigovara o tome šta je on sve zbog njega morao da preživi. Ovakvo zadržavanje ljutnje kod Raka može izazvati različite psihosomatske probleme.


LAV

Kao i ostali vatreni znakovi, Lavovi su eksplozivni, ali ne u tolikoj meri kao što je Ovan. Vrlo su razdražljivi, ali i oni nakon izvesnog vremena zaboravljaju i prelaze preko toga. Lav reaguje odmah i pobija sve argumentima. Budući da je pravičan, zna i da popusti ako vidi da je pogrešio. Ipak, s obzirom da u suštini ne voli rasprave, a egocentrik je, na vreme će isterati svoju volju i biće sve po njegovom.


DEVICA

Devica se smatra najsmirenijim znakom Zodijaka. Maksimalno se kontroliše i svesna je svake svoje reči i postupka, pa kao takva retko kada ružno govori ili psuje. Suzdržava emocije i ima lepo ponašanje, jer je previše "kulturna" da bi otvoreno pokazala svoje nezadovoljstvo. Međutim, nezadovoljna je uvek. Ona smiruje živce tako što čita knjigu i sluša muziku u kući ili u kafani, Zbog skrivanja ljutnje sa godinama postaje depresivna. Ako smatra da je pogrešila ili preterala, odmah će se izviniti.


VAGA

Vaga se trudi da se ne nervira ili da se to barem što bolje prikrije. Pogađaju ju svakakve sitnice, ček i pogrešni pogledi. Kada shvati da se satima durila bez razloga, počeće da se umiljava da bi vas odobrovoljila. Maksimum njenog besa je da se okrene i ode, jer joj njena diplomatska crta karaktera ne dozvoljava da ulazi u svađe.


ŠKORPIJA

Škorpiji ne treba mnogo da bi se naljutila. Prvo krene da provocira i uvek je spremna i na niske udarce. Zatim sledi bujica psovki, vređanja, a ponekad je u stanju i fizički da nasrne na onog ko joj je izazvao bes. Da situacija bude još gora, to joj neće biti dosta, jer mora da zadovolji i svoj osvetoljubivi nagon, pa će posle ovog scenarija "sesti da kuje plan" kako da se osveti. Ona strpljivo čeka u prikrajku i traži pravi trenutak za svoju otrovnu osvetu.


STRELAC

Strelac uglavnom kida živce ljudima oko sebe, jer obično kaže ono što misli i kada ga niko ništa ne pita. Kada se iznervira potpuno je nepredvidiv. Ono što je sigurno je da kada jednom iznese svoj stav, ne menja ga. Istovremeno je moguće da hladnokrvno izrekne svoju poruku bez želje za svađom ili da porazbija sve oko sebe od besa, da psuje, viče i lomi predmete po kući.


JARAC

Ljudi u ovom znaku su disciplinovani, maksimalno im uspeva da se kontrolišu i trude se da se ne razbesne. Ali ako Jarac na kraju ne uspe u tome, u stanju je da pravi buku i galamu i da se ne smiruje danima. Međutim, zbog dobrih odnosa s okolinom, spreman je na ustupke, iako ima nagon da uvek sve bude po njegovom. Zna da bude vrlo nezgodan ukoliko se oseti ugroženim, pa ide iz krajnosti u krajnost i kada vas jednom otpiše, znajte da je to zauvek i bez druge šanse.


VODOLIJA

Vodolija se lako naljuti, ali brzo i zaboravi. Ljuti se onda kada oseća da joj neko oduzima slobodu ili kada neko sumnja u nju. Budući da misli da sve najbolje zna, voli drugima da "soli" pamet i govori im kako niko ne može da upravlja njenim životom. Krije od drugih kada je povređena, a tada postaje najopasnija. Spremna je na agresiju i osvetu.


RIBE

Ribe su preosetljive, sve prihvataju lično i zbog toga se često nadurene. Stalno menjaju raspoloženje i ne znaju šta želi. Ali zato znaju šta ne žele, pa kada neko pokuša da im pomogne u nekoj odluci i to je nešto što može da ih razljuti. Ribe, uglavnom, svoj bes zadržavaju za sebe, što je loše po njih, jer joj to kasnije stvara depresiju i tugu. I kada se svađaju, nisu zlonamerne, a ako im se izvinite, sve će da zaborave.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>