Region

Svet

Severina Kojić imala je buran ljubavni život. Evo ko su bili njeni momci!

Severina Kojić imala je buran ljubavni život. Naime, ona je bila u emotivnim vezama sa muzičarem, konobarem, preduzetnikom, "kraljem bakra", a na kraju se udala za Igora Kojića, bivšeg menadžera fudbalera i sina Dragana Kojića Kebe. Evo ko su bili njeni momci!

Severina Kojić imala je buran ljubavni život. Evo ko su bili njeni momci! Foto: Instagram



Seve nikada nije krila svoj privatni život, a njen prvi momak koji je dospeo u javnost bio je pevač grupe "Kojoti", Alen Marina. Njih dvoje su imali veoma burnu vezu, pa su se početkom devedesetih i verili. Alen je tako poneo titulu prvog Severininog verenika.  Međutim, ubrzo su se i razišli bez velike medijske pompe. 

Tokom letnjeg perioda 2004. godine procureo je snimak sa jahte Severininog bivšeg dečka Milana Lučića, koga je od javnosti krila kao zmija noge s obzirom na to da je on bio oženjen i čekao treće dete. Tada je pevačica bila verena za preduzetnika Srećka Vargeka sa kojim je posle nekoliko meseci raskinula vezu. Severina je bila zaljubljive prirode, pa je već naredne godine našla novu srodnu dušu. Pevačica se zagledala u preduzetnika Matu Čuljka koji je tada imao dvadeset šest godina i sa njim uplovila u romansu, ali to nije potrajalo. Razišli su se posle više od godinu dana veze. Severina je tada tvrdila da su okončali vezu i veridbu u sasvim normalnim okolnostima i da za njihov raskid nije "kriva" treća osoba.

Ovde se ne završava lanac njenih ljubavnih veza. Severina je potom počela da se zabavlja sa Slavkom Šainovićem 2008. godine, koji ju je takođe verio. Ni ta ljubav nije potrajala. Imali su velike planove, počeli su čak da grade i kuću, isplanirali i raspored soba, ali posle dve i po godine su se rastali i to zbog Milana Popovića, "kralja bakra". Sa njim se Severina upoznala kada je pevala upravo na proslavi njegovog rođendana. Podarila mu je i sina Aleksandra. Ali njih dvoje nisu mogli da funkcionišu, pa su se godinu dana kasnije razišli. Tada su počeli u sudski sporovi između bivših partnera koji traju i danas.

Čovek koji je "zarobio" njeno srce jeste Igor Kojić, za koga se udala posle kratke veze i to 2015. godine. Njih dvoje imaju veoma skladnu vezu, a niko se nije pojavio da bi uzburkao osećanja prema Kojiću. Ovo je možda Severina prava srodna duša i čovek njenog života, budući da su sve njene veze do sada kratko trajale. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/24sata.hr

Povezane vesti:


>