Region

Svet

Veljko Ražnatović se zabavljao sa njom, a ona je sada u drugom stanju!

Mladi bračni par je presrećan što će postati roditelji. Veljko Ražnatović se zabavljao sa njom, a ona je sada u drugom stanju!

Veljko Ražnatović se zabavljao sa njom, a ona je sada u drugom stanju! Foto: Instagram



Nakon  veze sa Veljkom Ražnatovićem tokom koje je privukla veliku pažnju medija, manekenka Ana Cakić je stala na ludi kamen sa partnerom sa kojim je već nekoliko meseci u ljubavi. Reč je o bivšem igraču Crvene zvezde, Predragu Rajkoviću, koji trenurno igra za izraelski fudbalski klub Mekabi iz Tel Aviva.

Fudbaler i misica će uskoro postati roditelji, a Ana i Predrag su radosnu vest saznali pre veridbe i svadbe, ali su do sada to krili od javnosti. Par se venčao samo nekoliko nedelja od veridbe koja se odigrala u jednom restoranu pred zajedničkim prijateljima, a na osnovu njenih objava na društvenim mrežama možemo zaključiti da uživaju u prvim bračnim danima.

Nakon što je saznala da je u drugom stanju, Ana je odlučila da pauzira manekensku karijeru i uživa u trudničkim danima. Vodi računa o tome da jede zdravu hranu ali i da bude fizički aktivna. Međutim, posao joj i dalje nedostaje, pa se posvetila modnoj liniji koju je sa suprugom osnovala.
 
 

💫🖤🖤🖤 @rajkovicpredrag

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>