Zadruga

Parovi

Luna Đogani: Kažu da nisam normalna! (VIDEO)

Luna Đogani otkrila šta njeni fanovi misle o ulaslu u rijaliti "Zadruga 2" "Kažu da nisam normalna." Otkrila je i šta misli o Aleksandri Subotić i Davidu Dragojeviću.

Luna Đogani: Kažu da nisam normalna! (VIDEO) Foto: Instagram



Luna Đogani treća je poznata učesnica druge sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge". Pored nje, u Belu kuću će se kroz nekoliko nedelja useliti i Aleksandra Subotić i David Dragojević. Luna je prethodne noći gostovala u studiju televizije Pink i tom prilikom sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem govorila o svom učešću u drugoj sezoni ovog programa. Ona je otkrila i da li su joj roditelji, Gagi Đogani i Anabela Atijas, uputili neke savete pred ulazak na luksuzno imanje:

"Ja sam sama naučila, čak i mnogo više nego što bi mi oni rekli. Oni su čak i iznenađeni odakle mi sve to. Nemaju šta da me savetuju, ja znam sama šta sve treba, a šta ne treba."

Đoganijeva je objasnila i šta joj fanovi i antifanovi pišu na Instagramu nakon ove ekskluzivne informacije da ulazi u "Zadrugu 2".:

"Gde god da se okrenem Luna, Sloba i Kija, iz frižidera iskačem. Pišu mi već na Instagramu, kažu "Ti se šališ! Skidam ti kapu! Nisi normalna...". I tako, ima raznih komentara."

O Aleksandri i Davidu kaže da ih ne poznaje, o njima zna samo iz novina ali veruje da će se družiti tokom trajanja rijalitija.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>