Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Stižu zmije i aligatori!

"Zadruga 2" uskoro počinje, biće dosta iznenađenja za gledaoce ali i učesnike. U prvoj sezoni imali smo prilike da vidimo domaće životinje, a sada stižu zmije i aligatori.

Zadruga 2: Stižu zmije i aligatori! Screenshoot / Youtube



"Zadruga 2" obradovaće sve ljubitelje rijalitija već u septembru, brojna iznenađenja već su otkrivena i o njima smo nedavno pisali: mlazna odela, oldtajmeri i ostalo, međutim, stiže još puno toga. Pored već navedenih biće tu i iznenađenja u vidu životinja, ali ne onih prijatnih za gledanje i željnih maženja i igranja, već onih malo opasnijih. 

Mesto gde će boraviti zadrugari se proširuje i uređuje. Ranije su tu bile domaće životinje, bazeni sa ribama, a sada stižu aligatori i zmije. Tu su novi objekti, razni rekviziti, noviteti i zanimljivosti koje očekuju i ukućane i gledaoce. 

Učesnici ovog epohalnog projekta TV Pink i nedvosmisleno najvećeg u istoriji svetske televizije, imaće na raspolaganju preko 40 različitih plovnih objekata koje će koristiti za prevoz, ali i veliki broj zadataka, kao i takmičarskih igara na vodi. Zanimljivo je da će ''Zadrugom'' ploviti i veliki broj unikatnih plovila kao što je brod ''Kolumbo'' i gondole koje se specijalno proizvode za ''Zadrugu 2''.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>