Region

Svet

Jelena Karleuša rođendan proslavila sa porodicom! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša svoj 40-i rođendan proslavila sa porodicom! Poznata je po ekstravagantnim proslavama za širu porodicu i veliki krug prijatelja ali ove godine odlučila je da to bude intimnije.

Jelena Karleuša rođendan proslavila sa porodicom! (VIDEO) Foto: Instagram



Jelena Karleuša napunila je 17. avgusta 40. godina, a za razliku od prethodnih, ove godine odlučila je da njeno slavlje bude intimno. Naime, pop diva trenutno boravi u Kini, gde je sa kćerkama Atinom i Nikom u poseti suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću

Uprkos velikim zabavama koje organizuje, Jeleni je ipak najbitnije da je njena porodica na okupu. Zbog toga je rešila da ove godine fokus bude na njima i da sa njima provede svoj rođendan. Otkako je Duško u Kini, i ona i devojčice ga ređe viđaju pa je svaka prilika da se okupe ujedno i vreme za slavlje. Izvor dodaje:

"Pre same večere, Duško je Jelenu obasuo nebrojenim ružama koje je sam odabrao, jer zna da ih njegova supruga voli. Da li joj je još nešto kupio, trenutno nije poznato, ali oni se retko kad hvale poklonima, jer im je najbitnija ljubav koju gaje već godinama.”
 
 

🎈🎈🎈

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>