Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Aca Lukas ostaje u žiriju?!

Nova sezona emisije "Zvezde Granda" doneće brojne izmene, a više puta je najavljeno da bi Aca Lukas mogao da napusti popularnu emisiju. Da li Aca Lukas ostaje u žiriju?!

Zvezde Granda: Aca Lukas ostaje u žiriju?! Foto: Instagram



Iako je u više navrata najavljeno da bi Aca Lukas mogao da napusti popularnu TV emisiju, zbog svađe sa pevačicom Jelenom Karleušom, ali i ponude sa TV Pink, to se za sada neće dogoditi i neće biti promene u sastavu žirija saznaje Tračara. Sagovornik blizak produkciji kaže:

"Lukas jeste dobio ponudu Pinka gde je trebalo da radi zanimljivu emisiju sa Cecom, no ova televizija odlučila je da se okrene drugim, proverenim projektima za koje znaju da će im doneti gledanost. Zbog toga je folker pristao da još jednu sezonu provede u muzičkom takmičenju."

Izvor dodaje da Aca nije razgovarao o honoraru sa Sašom Popovićem, ali pretpostavlja se da novac nikada nije bio problem kada su Zvezde Granda u pitanju. Više je tu stvar toga što se on prezasitio formata i sedenja u istoj stolici već godinama. Imajući u vidu da će biti promena kada je emisija u pitanju, Lukas se neće dosađivati. 

S obzirom da Lukas ne govori sa Jelenom Karleušom, a da je i sa Marijom Šerifović u zategnutim odnosima, emisije će svakako biti zabavne, pa izvor dodaje:

"Producente ne zanimaju privatni odnosi članova žirija. Donekle im i ide u prilog ukoliko se oni ne voli, jer to može samo da znači veću gledanost, ali i veću zabavu za gledaoce. Do sada su njihove svađe bile bezazlene, a kako će biti na dalje, videćemo od septembra."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Tračara

Povezane vesti:


>