Lepota

Ljubav & Sex

Šta znači biti neodoljiva žena?! Lepota nije presudna!

Ljudi koji na prvi pogled izgledaju lepo mogu da nam postanu veoma ružni kada ih bolje upoznamo, dok ima nekih osoba za koje bismo rekli da su prosečnog izgleda, a nama su najlepši na svetu. Šta znači biti neodoljiva žena?! Lepota nije presudna!

Šta znači biti neodoljiva žena?! Lepota nije presudna! Svet Plus
Zbog lepote žene padaju u očaj, drže stoge dijete, podvrgavaju se plastičnoj hirurgiji, nadograđuju trepavice, tetoviraju obrve ali lepota je ipak nešto više. Nešto što ne može da se svede samo na spoljašnji izgled. Lepota je u oku posmatrača i svakako nije samo fasada. Način na koji žena hoda, priča, drži do sebe, način na koji zrači iznutra, ona iskra koju poseduje. To je lepota žene. Takve žene muškarci možda ne primećuju na prvi pogled, ali im se polako "uvlače pod kožu" svakim pogledom i razgovorom.

- Šminkanje je stvar izbora i u tome nema ništa loše. Međutim, lepa žena ne oseća potrebu da sakriva svoje nedostatke pomoću mejkapa. Ona će to da učini zbog sebe, ne zbog drugih.

- Ne postoji ništa lepše od strastvene žene. Ženu koja živi punim plućima i koja radi stvari s velikom strašću vredi poznavati.

- Sa druge strane nema ništa gore od žene koja nije elokventna i ne zna da kaže šta misli. Dama koja ima svoje mišljenje može da bude očaravajuća i dokaz je da je mozak najjači afrodizijak.

- Žena koja ne želi da po svaku cenu bude u centru pažnje. Čini to nesvesno jer poseduje samopouzdanje i skromnost, a te osobine privlače pažnju drugih više od isforsiranih gestova.

- Žena kojoj nije neophodan muškarac kako bi živela svoj život je žena koja je sigurna u sebe. Samopouzdanje je ključ za istinsku lepotu. Njoj ne treba odobravanje drugih za njene postupke.

- Ona ne misli samo na sebe. Saosećajna je i brižna. Žrtvovaće se zbog drugih ljudi. Ne slama srca, već ih isceljuje. To je prava lepota.

- Ona ne otvara usta bez razloga i ne otkriva sve svoje tajne. Nije od onih koje pričaju samo da bi čule svoj glas. Nema ništa intrigantnije od žene obavijene velom misterije. Ona je puna iznenađenja i što je više upoznajete, postaje sve lepša i lepša.

- Svi znamo šta znači kada neko ne poseduje unutrašnju lepotu. S druge strane, postoje osobe koje jednostavno sijaju i u čijoj blizini bismo uvek želeli da se nalazimo.

- Lepa žena ne zna za ograničenost. Otvorena je za nove ideje, ljude i mesta. Njena hrabrost i otvoren um su očaravajući.

- I na kraju ima ono nešto! Osobina koja ne može da se izrazi rečima. Ona poseduje nešto, ali ne možete to da definišete. Ona ima taj specijalni kvalitet i ne možete da je objasnite zbog toga što to nikada u životu niste doživeli.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>