Region

Svet

Lazukić podneo krivičnu prijavu protiv oca Nataše Bekvalac. Sud odbacio optužnicu!

Luka Lazukić je podneo krivičnu prijavu protiv oca Nataše Bekvalac jer mu je, navodno, u jednoj TV emisiji javno pretio. Sud je odbacio optužnicu jer nema osnova za pokretanje krivičnog postupka ! 

Lazukić podneo krivičnu prijavu protiv oca Nataše Bekvalac. Sud odbacio optužnicu! Foto: InstagramKako je juče saopšteno iz Tužilaštva, prijava koju je Luka Lazukić podneo je odbačena jer se ne radi o krivičnom delu za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. To znači da Luka, ukoliko želi, može da podnese privatnu tužbu protiv uskoro bivšeg tasta, navodi Pink.rs. Prijava je podneta početkom maja i tada je Tužilaštvo naložilo policiji da ispita sve detalje navodnih pretnji, kao i moguće svedoke.

Naloženo je i pribavljanje snimaka iz TV emisije u kojoj je gostovao Dragoljub Bekvalac. Pošto je sve što je traženo stiglo, Tužilaštvo je našlo da nema osnova da pokreću krivični postupak. Sa druge strane, protiv Lazukića je pred Prvim osnovnim sudom započeo glavni pretres jer je optužen za porodično nasilje nad suprugom Natašom Bekvalac. Luka je na početku suđenja negirao navode Tužilaštva, a u međuvremenu je Prvom tužilaštvu podneo krivičnu prijavu protiv Nataše zbog lažnog prijavljivanja, ali će o njoj da bude odlučeno po okončanju sudskog postupka. Takođe, podneo je i prijavu protiv Nataše u kojoj tvrdi da ga je ucenjivala, tako što je sa mejl adrese koju koristi poslala nekoliko poruka u kojima mu preti, ucenjuje ga i vređa, navodi portal Pink.rs.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>