Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Bajkoviti imaginarijum! Kombinacija Venecije, Firence i Monaka! (VIDEO)

Neviđeno do sada! "Zadruga 2" će pomeriti granice! Najmodernija oprema i najvrednija rekvizita svakodnevno stižeBajkoviti imaginarijum, kombinacija Venecije, Firence i Monaka, a stigla su i mlazna odela. Pogledajte u nastavku čemu će služiti!

Zadruga 2: Bajkoviti imaginarijum! Kombinacija Venecije, Firence i Monaka! (VIDEO) Screenshoot / YoutubePored mnogobrojnih revolucionarnih i epohalnih tehničkih rešenja koje će Željko Mitrović primeniti u svom bajkovitom imaginarijumu poznatijem kao "Zadruga 2", danas je Željko Mitrović saopštio svojim saradnicima da je kompanija Pink kupila nekoliko mlaznih odela kojima će, kao jedan od načina, Veliki Šef slati svoja pisma, ali i pomoću kojih će bezbednost u komleksu "Zadruga 2" biti podignuta na najviši nivo! Željko Mitrović je pre samo 7 dana u Londonu dogovorio isporuku ovih do juče samo eksperimentalnih i svakako do ovog projekta, samo mašti dozvoljenoj ideji o letećim ljudima. Odela će koristiti Veliki Šef, ali i njegov asistent kao i bezbednosne službe Pinka. Odelo poseduje pet mlaznih motora i leti na visinama do četiri kilometra. Ovo je samo jedno od tehnološki-revolucionarnih rešenja koja će biti primenjena kao pomoćna rekvizita u projektu "Zadruga 2". 

Najmodernija oprema i najvrednija rekvizita svakodnevno stiže, tu je vozni park oldtajmera, koje je Željko Mitrović kupio kako bi što autentičnije prikazao period sa početka XX veka. Na projektu pored domaćih autora na čelu sa Željkom Mitrovićem, Milicom Mitrović, Radetom Mihajlovićem i Dušanom Demićem, radilo i oko 200 slikara, vajara i klesara iz Italije, Francuske, ali i iz Britanije kako bi sagradili Kneževinu u kojoj će živeti skoro 50 zadrugara. 

Da podsetimo, Željko Mitrović sa projektom "Zadruga 2", u bajkovitom Imaginarijumu sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka, pokušaće da spoji i tri epohe, početak XVI, XX i XXI veka.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>