Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 1. avgust 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 1. avgust 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 1. avgust 2018. godine! Foto: Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Dobičete ponudu za još jedan honorarni posao. Prihvatite je jer možete ostvariti značajne kontakte upravo na taj način. Skloni ste melanholiji i povlačenju u sebe. Situacija na emotivnom planu je monotona, ali dobrim delom ste sami krivi za to. Osetljivo vam je grlo.


Bik 21.4.-21.5.

Situacija na radnom mestu se menja na bolje. Danas ćete osetiti veliku podršku saradnika, ali i nadređenih, iskoristite to. Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem. Muči vas nesanica.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas imate mogućnost da po prvi put ostvarite važne kontakte sa moćnim ljudima i sebi obezbedite bolji položaj. Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas. Uravnotežite ishranu.


Rak 22.6. - 22.7.

Ako je vas posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, danas ćete sklopiti dobar posao i ostvariti svoje planove. Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Danas ćete imati priliku da se predstavite u pravom svetlu. Problemi sa sinusima.

 
Lav 23.7.- 22.8.

Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima. Loša vam je cirkulacija.


Devica 23.8. - 22.9.

Dugo čekate na neku informaciju i veoma ste uznemireni zbog neizvesnosti. Danas vam se može posrećiti. Ono što sada tražite je sloboda, a ne da vam partner nameće svoju volju. Potrebno je da razmislite da li uopšte želite da ostanete u vezi. Pričuvajte se povreda i padova.


Vaga 23.9. - 22.10.

Situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to potrudite se da budite uporni i istrajni u svom radu ma koliko teško bilo. Može se dogoditi sasvim neočekivani susret koji bi na vas ostavio snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju. Moguća prehlada.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Očekuje vas pomoć strarije i uticajne osobe. Uspešan dan za one koji se bave javnim zanimanjem. Ne razmišljajte o prošlosti, jer to za vas nije dobro. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja. Lako se zamarate.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas je bitno da imate dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Ne obraćajte pažnju na okolinu i njihove priče. Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Zapamtite, za ljubav je potrebno dvoje, i uvek je tako.


Jarac 22.12.- 19.1.

Pokušajte da svoje nezadovoljstvo ne pokazujete pred saradnicima, jer bi mogli da iskoriste trenutak i otežaju vam situaciju. Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu. Proverite krvnu sliku.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Izuzetno ste opterećeni promenama koje su se desile. Danas možete biti prijatno iznenađeni obrtom situacije. Pokušejte da definišete svoje želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmeriti kako da se ponaša. Ne ignorišite tegobe koje imate, već posetite lekara.


Ribe 20.2.- 20.3.

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja. Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com/danasnji-dnevni-horoskop.com

Povezane vesti:


>