Style

Ljubav

Horoskop: Bik podznak Devica!

Kombinacija Bik podznak Devica pripada osobama koje su vrlo precizne, uredne, dobro organizovane, ali uvek imaju utisak da mogu bolje.

Horoskop: Bik podznak Devica! Foto: Svet Plus




Deca zemlje, sa rođenim perfekcionizmom vode računa o svakom detalju i sitnici. Ovo su veliki realisti, koje vole da žive ipak više u sadašnjosti i da imaju jasnu situaciju pred sobom. Dobro kriju svoj skriveni egocentrizam i potrebu za komforom, ali se trude da budu materijalno odmerene. Većina može uvek očekivati dobru pomoć preko javnosti, braka. Iako su mentalno zatvorene ali duboke intelegencije, one više prate reakcije drugih, postupke drugih i ne daju ishitrene izjave. Trude se da budu objektivne i da uvek u svemu vide realnu stranu života.

Bik podznak Devica je osoba od poverenja, sređena osoba koja voli da ima dobru kontrolu nad svojim životom, ali osoba koja uvek lično može očekivati više od sebe. Veoma drži do samokontrole, izuzetno se bori za svoje ideje, zna da bude i vrlo direktna i neprijatna kada želi da stvari stavi u kontrolu. Profesionalno je prilagodljiva, ali joj je važno da bude u poslovnom okruženju ljudi koji su nezavisni, karakterni, pomalo genijalni i čudni. Često može imati više puteva i velikih poslovnih prekretnica koje će dočekati čvrsto na nogama. Iako privatno može delovati hladnije, više rezervisano, ovo su vrlo romantične duše, okrenute okultizmu, duhovnosti, vrlo zaljubljive.

Iako će većina imati situacije da im posao zameni ljubav, često ulaze u zajednicu na jedan platonski i slučajan način. Vrlo su strogi, odgovorni i brižni roditelji. Ne jure za velikom porodicom, ali ako se desi "dobro došlo". Bik-Devica često svoje prijatelje gleda kao članove svoje porodice, ali joj više odgovara manje okruženje, jer je po prirodi stroga i analitična. Često preko posla i obrazovanja ima mogućnost uspeha van granica zemlje u kojoj je rodjena. Veruje u sudbinu, ali je malo skeptična i plaši se proricanja. Iako ne pokazuje želju da se menja, ona stalno teži da nešto promeni na sebi.

Zna da dobro sakrije emotivnu monotoniju, samoću, ali i razočarenjima kojima je sklona. Strpljivost i promišljenost mogu pomoći ovoj osobi da polako ali sigurno uvek sredjuje svoj život. Uvek može zaraditi veći novac daleko od mesta rodjenja, a često joj mogu prijati osobe koji su druge vere. Iako deluje sporo, promenljivo, ova osoba možda voli životna zadovoljstva više nego bilo koji Bik, samo joj treba vremena da se potpuno otvori i pokaže svoje želje.

Može biti odličan planer, menadžer, neko ko nešto dugoročno planira za druge. Može biti odličan i direktor kompanije. Porazi veoma loše utiču na ovu osobu, potpuno je zatvaraju i onda joj treba dosta vremena da bi ponovo pokrenula svoje lične težnje. Zato je savet da ova osoba smelije ide kroz život i da se ne plaši mogućih ljubavnih iskušenja, jer to je samo može više jačati i menjati nabolje. Ona voli garancije, vrlo je poštena, želi da zna nešto unapred, što nekad blokira njenu prirodu, a zna da bude i vrlo rezervisana i nepoverljiva prema okolini, što stvara potpuno drugačiju sliku same osobe nego kakva je u duši... Ipak, Bik-Devica se smatra najvrednijom kombinacijom ovog znaka.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>