Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 31. jul 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 31. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 31. jul 2018. godine! Foto: Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Neko ne ispunjava sva vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevazišli trenutni nesporazum. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu. Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su vam nedostupne zbog pogrešnih procena. Obratite pažnju na ishranu.


Bik 21.4.-21.5.

Ideje koje vam neko predlaže predstavljaju delimično rešenje i zato odustajete od poslovne saradnje. Nemojte dozvoliti da vas neko optužuje za poslovni gubitak. Maštovitost deluje efikasnije od nekih autoritativnih metoda koje koristite. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Delujete imperativno i verujete u ličnu procenu i zato kategorično odbijate nove pregovore ili savet koji vam upućuju bliski saradnici. Ipak, nemojte preuveličavati svoje profesionalne mogućnosti. Teže nego obično kontrolišete svoje emotivno raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju jer nema razloga da se protivite nečijoj volji.


Rak 22.6. - 22.7.

Napravili ste dobru poslovnu procenu i zato delujete samouvereno pred osobom koja pokušava da ograniči vaš uticaj. Nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na ostale saradnike. Važno je da sačuvate ljubavni sklad ili poverenje u svog partnera. Potrebna vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac. Pad imuniteta.


Lav 23.7.- 22.8.

Vašu duhovitost, inventivnost ili veliku upornost okolina tumači na različite načine. Uspevate da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima kao i da osvojite nečiju naklonost. Uvek postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno sve što vam se dopada. Niste u kondiciji.


Devica 23.8. - 22.9.

Ponekad gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu. Potrebno je da osmislite alternatnivno rešenje. Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti pre nego što progovorite pred saradnicima. Partner razume vaše želje, ali nema dovoljno volje ili načina da vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše namere. Moguća glavobolja.


Vaga 23.9. - 22.10.

Ne verujte u nečije procene o novim događajima na poslovnoj sceni ili u priče koje nemaju dobro pokriće. Insistirajte na utvrđenim činjenicama i pojačajte stepen kontrole u saradničkim relacijama. Vaše raspoloženje deluje vrlo podsticajno na voljenu osobu. Očekuju vas prijatni događaji koji odgovaraju zajedničkim potrebama.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Nečije usluge za vas imaju visoku cenu i zato tražite jednostavnije poslovno rešenje ili povoljniju varijantu. O svemu dobro razmislite jer nema potrebe da donosite zaključak na osnovu prvog utiska. Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada ne postoje slična interesovanja ili definisani prioriteti u zajedničkom životu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Zaokupljeni ste idejama koje treba da vam omoguće brži ili lagodniji poslovni uspeh. Preterujete u svojoj želji da ostavite veliki utisak na saradnike. Ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. Delujete vrlo provokativno na svog partnera, ali ne postižete željeni efekat.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bez obzira na dobro osmišljenu taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvek nema vidljivih rezultata. Odgovori koje očekujete stižu sa izvesnim zakašnjenjem. Nema potrebe da se ponašate suviše tajanstveno pred svojim partnerom. Ponekad ste opterećeni pogrešnim slutnjama. Prijaće vam neka sportska aktivnost i relaksacija.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Neko vas podseća na ružne dogadjaje iz prošlosti ili na neke neizmirene račune, koje biste rado želeli da zaboravite. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, ono što dobijate ima veliku cenu i zahteva izvesno odricanje. Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima, pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.


Ribe 20.2.- 20.3.

Neko vas podseća na ružne dogadjaje iz prošlosti ili na neke neizmirene račune, koje biste rado želeli da zaboravite. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, ono što dobijate ima veliku cenu i zahteva izvesno odricanje. Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima, pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com/danasnji-dnevni-horoskop.com

Povezane vesti:


>