Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 30. jul 2018. godine - Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 30. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 30. jul 2018. godine - Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus
Život se prilagođava.” - Euclides da Cunha

Dolazimo polako do kraja jula meseca sa tragom Delimične Solarne i nešto jačim uticajem Lunarne Eklipse. Leto se prilagođava stalnim oscilacijama, a mi idemo dalje, u nove pohode. Danas, od 1 sat posle ponoći Mesec prelazi u romantičan, nežan i krajnje senzitivan znak Ribe koji će u toku jutra praviti pozitivan aspekt sa Uranom i doneti jaku maštu, zaljubljenost i krajnje genijalne ideje, a u sekstilu sa retrogradnim Saturnom i veću odgovornost i dobar početak nedelje. Danas možemo sve da podredimo nekom svom unutrašnjem osećaju, ali možemo imati mogućnost da spojimo lepo i korisno. U osetljivosti psiha, stopala, pete i hormoni. Voda i meditacija, masaže i alternativa će nam danas posebno prijati. Možemo imati jaka predosećanja, a muzika nam može davati dodatnu snagu da izdržimo pritiske samog početka nedelje. Neptun kao vladaoc znaka Riba pojačava umor, može doneti manje apatije i preosetljivost. Ipak, danas je pred nama dan kada možemo pustiti da nešto što treba ide spontano i kako treba..


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi danas imaju jake vizije koje im mogu pomoći da pokrenu nešto novo iz sebe. Mogu imati malo više problema sa autoritetima, ali i jaku maštu preko koje mogu realizovati odlične projekte. Spoj analitičnosti i neke odvažne buntovnosti doneće Ovnovima lični prolaz i napredak. Danas je potrebno čuvati lične stvari i odmarati se i sve raditi bez pritiska. Kontakt sa vodom može im uticati na bolje raspoloženje.I zuzetno srećan dan za kreativne poslove, ali otvaranje tajni. Jako lep dan za emocije i dan koji može doneti spontane i srećne reakcije, ali upoznavanja.

Na polju finansija može biti variranja, ali Ovnovi će danas biti oprezniji i ne skloni trošenju, osim da se malko obrati pažnja na saobraćaj. Mogućnost novih poslova i dodatne zarade. Može biti neočekivanih ponuda preko prijatelja. U poslovnim razgovorima slušati intuiciju.Jaki snovi.


Bik 21.4.-21.5.

Bikovi mogu danas računati na lakoću kroz lične planove, novac i realizaciju, a mogu se osećati mnogo bolje nego prethodnih dana. Bikovi danas imaju jak stvaralački potencijal i mogu imati uspeha u posredovanju, druženju i organizaciji dogadjaja. Mogu osećati bliske ljude i biti odlični kao savetnici. Prijaće im kraća putovanja, more, pisanje, poezija i muzika. Bikovi mogu biti veoma okrenuti domu i porodicu, dok na emotivnom planu mogu računati na stabilnost i harmoniju.

Pozitivniji dan za uredjenje doma, nalaženje nekih zagubljenih stvari ili telepatijom povezanih razgovora. Nešto osetljiv dan za dugu vožnju, sređivanje dokumentacije. Emotivno intezivniji dan posebno kroz Bikove koji su u zajednici/ braku. Na poslovnom planu mogućnost male melanholičnosti, ali odličnih ambicija i pokretanja stvari koje su duže stajale posebno od podneva. Na polju zdravlja malko pripazite na kožu, vid.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci mogu biti nesto emotivniji i konfuzniji danas, ali skloni malo težem budjenju i previranju mislima na petsto strana da neće znati odakle da krenu. Prijaće im da budu van kuće, pored reke, mora, da stvaraju u izolaciji i razmišljaju o budućim planovima. Manja nostalgija otvorena u jutarnjim časovima. Sklonost idealizaciji, naglim promenama planovima, ljubavnom zanosu, ali zbunjenosti može danas opterećivati Blizance i mogu imati faze razočarenja, pa naglog raspoloženja. Može biti mogućnosti za naglim kontaktima iz prošlosti i pokretanja poslova koji su dugo stajali. Ima mogućnosti u prvom delu dana da se završe neki poslovi u vezi za plaćanjem i bankama.

Na polju posla posebno popodnevni časovi mogu doneti veću motivaciju, maštu, povezivanja, odlične zamisli i povećanje finansija. Blizanci koji planiraju putovanja i odmor, moraju i dalje biti veoma strpljivi, jer su moguće nagle promene planova ili problema sa avio kompanijama, ali će danas imati dar prepoznavanja talenata, pisanja, jake emotivne vibracije da dozovu one kojima su potrebni. Manja osetljivost nervnog sistema i kičme moguć, kao i pojačana melanholičnost. Opreznost sa alkoholom!


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovima su spremni za odmore i putovanja pa od danas mogu računati na srećne okolnosti preko polja inostranstva, ali i punjenja baterija. Rakovi osećaju danas posebne vibracije preko emocija, pisanja, ljudi koje vole i mogu biti u ulozi spasioca. Sa druge strane, biće veoma skloni organizaciji, telefoniranju, sredjivanju poslovnih stvari i svom jakom mentalnom perfekcionizmu. Povremeno neće imati vremena da prime puno informacija istovremeno, ali će definitivno biti skloni da povezuju i jače osećaju ono što se oko njih dešava. Pozitivan dan za finansije, samo mala pažnja oko trošenja. Odličan dan za lekarske preglede i terapije.

Nešto osetljiviji dan za gužve, pritisak, cirkulaciju, pa Rakovi treba da teže da budu na mirnom mestu bez mnogo buke, jer to može lošije da utiče na njihovo zdravlje.Imaju danas mogućnost za završetak nekih bitnijih sastanaka, ali i povoljnosti kroz trgovinu. Emotivno, Rakovi mogu doživeti i težiti idealnoj ljubavi. Neće im se dopadati rutina. Jaka veza sa decom i srećan dan za planiranje porodice. Slobodnim Rakovima može se desiti nešto krajnje neobično. Pratite danas znakove pored puta.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi su još uvek na udaru planeta i neba, ali se drže hrabro kao i uvek, veoma dostojanstveno i ne daju da drugi primete da im je teško. Lavovi su veoma umorni, a danas bi trebalo izbegavati bilo kakav vid novčanih eksperimentana, pozajmica, operacija. Lavovima treba odmor i danas je bitno da motivišu sebe da završe planirano. Udari mogući na emotivno –bračnom planu, a mogu biti skloni da dosta brinu za decu. Mogu imati veoma jake snove, ali snove koji ih mogu opteretiti. Potrebno je da paze danas na kosti i da budu pažljiviji sa fizičkim aktivnostima, posebno poslovima! Mogu imati mogućnost nastavka saradnje sa nekim sa kime su radili.

Finansije promenjive, čak traže danas i štednju i da se ne treba opuštati. Posebno je bitno obratiti pažnju gde jedete i šta jedete, jer danas možete biti mogućnsoti za stomačne viruse ili trovanja. Opreznost sa lekovima! Mir i sigurnost možete naći u svom domu. Prijaće vam danas neki hedonizam i opuštenost.


Devica 23.8. - 22.9.

Device mogu biti veoma okrenute voljenim osobama, ali u sukobu izmedju razuma i osećanja, previše opterećene detaljima i sitnicama i sklone da traže savršenstvo, pri čemu mogu izgubiti dobre emotivne momente. Potrebno je da se opustite i danas volite. Možete lako privlačiti pažnju, ali sve raditi polako. Povoljan dan za putovanja, dom, nekretnine, decu, i dan koji donosi stabilnost i srećne okolnosti preko porodice.

Na polju posla može biti nekih odlaganja, ali realizacije sitnijih poslova u toku dana. Pazite na migrene i kičmu, to može biti u vezi sa emocijama i nečim skrivenim što ste ostavili u sebi. Device koje planiraju odmor, mogu računati na srećne aspekte, osim da paze na novac u inostranstvu! Popodnevni časovi donose dosta obaveza oko porodice, kao i osetljivosti uredjaja. Novi poslovi traže strpljenje.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage danas mogu biti posebno podsvesno senzitivne i osetljive, a preporuka je da obrate pažnju na dnevne, posebno poslovne obaveze, jer može biti propuštenih prilika, udaljenih odnosa, grešaka i prevelikog trošenja energije na nešto nebitno. Vrlo je važno danas postaviti stvari konkretnije i brže. Vage se danas mogu boriti sa “demonima prošlosti” i nekim starim ranama kroz emocije, pa je veoma važno da to izbacuju. Loš dan za kupovine.

Drugi deo dana donosi dobre materijalne mogućnosti i bolju organizaciju vremena, kao i bitne kontakte sa dragim osobama. Pratite raspored jer se može desiti da zaboravite na nešto jako važno. Prijaće vam tretmani, češća tuširanja, rad od kuće. Može biti odlaganja obaveza kroz prijatelje i da vam prija mir i sigurnost u domu. Na polju emocija oscilacije, potištenost. Vage koje su u braku mogu imati nagle materijalne prilike preko voljene osobe. Na polju zdravlja, čuvajte se prehlada, pada imuniteta, osetljivosti creva. Ako je moguće izbegavajte masnu i tešku hranu u večernjim satima!


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije mogu biti veoma okrenute ljubavi, deci, hobijima, ali mogu osećati manje nemire zbog emocija. Ipak u odnosu na prethodne dane kada su bile na udaru Lunarne Eklipse, Škorpije polako sredjuju stvari, mogu dobro organizovati svoje poslovne aktivnosti i dnevne obaveze posebno do 13h, koji je odličan za sredjivanje papirologije, kraća putovanja, trgovinu, poslove vezane za marketing, medije. Škorpije koje su u braku, mogu biti velika podrška voljenoj osobi, ali itekako mogu kriti da brinu.

Dobar dan za kućne poslove u večernjim satima i posete. Pripaziti na emailove, aparate povezane sa vodom i dogovore oko izlazaka od 19h jer može biti promena. Sitnije brige moguće danas oko lekarskih pregleda i prijatelja. Škorpije koje imaju privatan posao, mogu biti veoma efikasne, dok Škorpije koje ne rade mogu računati na neočekivane prilike. Na polju zdravlja pripaziti na predeo bešike i želuca.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi su posebno danas motivisani, ali krajnje slobodoljubivo i idealistički raspoloženi. Mogu biti zaneseni i skloni da dosta troše energije na prijatelje, razgovore i ne misle o vremenu. Osećaće unutrašnju snagu, ali ono što bi trebalo da promene i urade. Iako mogu delovati flegmatično i uspavano, Strelčevi su danas u akciji i mogu završiti više poslova nego što se od njih očekuje. Mogu imati nova poznastva i susrete koji mogu biti krajnje važni za njih. Može im jako prijati dom, porodica, filmovi, a mogu imati i odlične ideje šta žele da promene.

Biće veoma povezani sa jednim od roditelja. Posao ih može opterećivati i neće biti srećni da danas rade, ali mogu imati mogućnost manjih finansijskih dobitaka. Na polju zdravlja, preporuka je da se izbegavaju previše klimatizovana mesta, jer mogu biti skloni ukočenjima. Mogućnost manjih šteta u kući. Strelčevi koji se bave privatnim poslom, trebalo bi da obrate pažnju na finansije i kontrole!


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi mogu imati veoma senzitivne misli i na poseban način mogu biti povezani sa bliskim rodjacima i prijateljima. Mogu biti skloni da ne čuju ono što im ne prija ili da se malko zatvore u svoj svet. Ipak, Jarčevi imaju i plodan dan da prepoznaju dobre ideje i prioritete, ali da budu odlični psiholozi. Mogu imati mogućnost da nekom pomognu i da se zbog toga osećaju bolje. Veoma pozitivan dan za ljubav, ali dan koji donosi sitnije poklone, dosta poezije, muzike i kreiranja novih stvari.

Jarčevima danas neće prijati saobraćaj, gužve, i više će im prijati da pešače i slušaju druge. Mogu ispravljati poslovne greške od jutarnjih časova, ali i mogu imati zanimljive pozive i ponude za posao u popodnevnim časovima. Ima mogućnosti za naglim porastom finansija. Kontakti sa inostranstvom mogu tražiti i dogovore u narednim danima. Paziti na parking, lična dokumenta, može dolaziti do zaboravnosti! Na polju zdravlja pripaziti na ramena, ruke, pete, tu se može osećati umor. Bežati od mentalno teških osoba i čuvati energiju!


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije bi trebalo da obrate pažnju na prenos novca, uplate, plaćanje računa, jer danas može biti dosta grešaka. Vodolije mogu biti bolje danas za druge, nego da naplate svoj rad, ali će biti motivisane novim idejama i sklone promenama na polju porodice, doma, sklone da teže nekim višim i novim ciljevima. Na polju emocija može biti nesporazuma u večernjim satima i sitnijih problema sa pritiskom, cirkulacijom. Opreznost sa porocima, ishranom! Vodolije koje su u braku moraju se čuvati neslaganja na polju finansija, ali jako velike udaljenosti.

Vodolije na profesionalnom nivou mogu imati slobodan put ka edukacijama i profesionalnim novim izazovima. Danas nije loš dan za pokretanje starih poslova. Dobra kontrola, ali lična popustljivost može voditi osetljivosti kroz međuljudske odnose!


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe danas mogu uraditi i pokrenuti nešto lepo za sebe. Zanesene, pod uticajem Meseca mogu ostavljati dublji utisak na druge. Zagonetne, ali osećajne i nežne mogu biti sklone da pomažu drugima. Manja previranja na polju emocija mogu ih voditi apatiji koja može da se osećati krakotrajno u večernjim satima. Pozitivan dan za saobraćaj, trgovinu, sredjivanje računa, polaganje vožnje, čak i za bitnije kupovine. Mogu biti zabrinute za zdravlje nekog člana porodice.

Ribe danas imaju i snage za poslovne veće projekte, ali biće im važna potvrda drugih i veoma važno kako danas fizički izgledaju. Pozitivan dan za inostranstvo i odmore. Na polju emocija može dolaziti do oscilacija i neke tuge koja može biti pomešana sa većim očekivanjima. Na polju zdravlja može dolaziti do pojačanog umora i potrebe za spavanjem. Pratite svoj organizam!

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com


>