Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 29. jul 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 29. jul 2018. godine na portalu Svet Plus

Dnevni horoskop za 29. jul 2018. godine! Foto: Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Volite slobodu i ne dopuštate da vam je neko sa starne kvari. Želite da vas kolege poštuju i cene, pa ćete se potruditi da to i postignete. Pomalo ste ironični ne želite mnogo toga sebi da priznate kao to da ste na lošem putu. Ne želite da priznate greške. Pojačan stres.


Bik 21.4.-21.5.

Imate isuviše inovativan stav, kada su zajedničke teme sa kolegama trenutno u zenitu rada. Volite da privređujete, pa ćete u tom duhu nastaviti svoj tretman. Ne pokazujete dozu emocija u većoj meri u kojoj bi mogli mnogo toga da rešite, već u prvom krugu. Pokazujete odbojnost. Pojačano lučenje hormona stresa.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Odlično se slažete sa predstavnicima zemljanog elementa. Oni bi mogli da vam priušte odličan tretman trenutno, kada su zajedničke teme u pitanju. Nekih detalja niset bili svesni u većoj meri. Pokušavate da se protivnički postavite, kada su pojedine ideje vašeg partnera u pitanju


Rak 22.6. - 22.7.

Na neke pojedine poslovne segmente niste računali da mogu da vam donesu veći profit. Pojačana tenzija se oseća na velika vrata ali naravno i solidna primena, ideja koje dovoljno isplative. Ne želite da se osećate usamljeno koliko ste skloni da uđete sa bilo kim u vezu. Pokušajte povremeno da spustite loptu. Ne pokazujete umor.


Lav 23.7.- 22.8.

Isuviše ste ležerni za neki novi početak. Ne ostavljate utisak dovoljno zainteresovae osobe za nešto posebno u toku dana. Volite da ste dopadljivi pa se tom inercijom vodite i danas. Partner je pomalo iznenađen vašim stavom. U svakom slučaju očekujte pozitivne vibracije.


Devica 23.8. - 22.9.

Pokazujete poveću nezainteresovanost, kada su u pitanju pojačane poslovne prilike. Poneka opaska kolega vas ne uznemirava u većoj meri. Želite da se upustite u jednu avanturu sa osobom koja je možda rođena u znaku Škorpije. Pojačan libido vas ne napušta.


Vaga 23.9. - 22.10.

Pokazujete određeni entuzijazam ali sa povremenim skepticizmom. U onome u čemu ste bolji od većine ne možete da se dokažete u većoj meri pa ste spremni na radikalne promene. Pokrećete lavinu emocija ovaj put. Partner može da vas pomalo spušta u nameri koju imate, jer su se stavri dodatno iskomplikovale. Ne pokazujete veću zainteresovanost za svoj fizički izgled.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Propustili ste priliku da određene detalje dovedete u red kada su u pitanju pojačani treninzi, koji bi mogli da vam donesu određeni porast budzeta. Niste ni pomišljali da bi mogli nešto bolje da dobijete u toku dana, kada je u pitanju nepokoran stav vašeg partnera. Pojačana tenzija.


Strelac 21.11.- 21.12.

Imali ste i gorih dana. Ne pokušavajte da određene poslovne poteze propustite, ukoliko ne budete imali jači motiv da, ipak nešto prepustite kolegama. Pojačana tenzija vam ne ide na ruku ovaj put. Partner je isuviše tvrdoglava osoba. Pojačavajte stav uspešnog pregovarača.


Jarac 22.12.- 19.1.

Ukoliko budte pristali na poslovni dogovor sa potpuno novom osobom to može da vam napravi pojačanu tenziju. U svakom slučaju, ne potpisujte razne ugovore. Ljubavna romansa na pomolu. Moraćete da se navikavate na jači tempo i pojačano trošenje energije jer ne možete da stignete sve da završite kada su u pitanju posao i emotivni segment.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Imate odličan stav da možete da uspete svemu što ste poželeli. Nije loša solucija da se dovoljno dobro postavite na polju posla kada su nova zaduženja u pitanju. Imali ste jači stav prema partneru ali se oseća da u tome popuštate. Ukoliko su se neki detalji propustili ne očajavajte popravni je u toku. Češće odmarajte.


Ribe 20.2.- 20.3.

Polje posla vam je solidno naglašeno i niko vam ne dopušta veću priliku tokom trenutnog ambijenta koji imate. Smatrate da vredite mnogo više. Na ovom segmentu se oseća pojačana tenzija i ne želite da neko drugi upravlja sa vašim životom. Unosite više vitamin C.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com/astrosudbina.com


>