Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 28. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 28. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto: pexels.com
Pod uticajem smo izuzetno jake Lunarne Eklipse koja se ne dešava tako često, i koju ćemo imati sa ovako jakim uticajem retrogradnog Marsa koji je blizu Meseca i njegovog Pomračenja i to Blood Moon što je retka pojava koju ćemo osetiti ponovo 2035.Položaj Mesečevih čvora i provokativnog aspekta Marsa I Urana budi u nama nešto novo, neprevazidjeno koliko god smo pod jakim uticajem neba, pre svega oslobadjanja čak dubljeg vraćanja u prošlost koji ćemo pokrenuti u pozitivne svrhe.

Što se tiče današnjeg dana, pred nama je I pozitivan aspekt Venere u Devici I retrogradnog Plutona u Jarcu donosi srećne I smirenije emotivne okolnosti, ali jaka prepoznavanja i privlačenja.Mesec će kroz ceo dan boraviti u vazdušnom znaku Vodolije, pod nešto osetljivim aspektom sa Jupiterom u Škorpiji što može doneti neumerenost u svemu, jaka emotivna, moralna I fizička trošenja, pojačan apetit I stres na svoju štetu, kao I ozbiljnu neorganizaciju.

Definitivno uticaj Pomračenja Meseca možemo osetiti I danas, ali u meri emotivne snage, ali duhovnog trošenja I pokreta koje želimo brzopleto da realizujemo.Zato danas probajte da dan započnete polako, bez tenzije, bez forsiranja I naglosti.Dobro procenite emotivne odluke, ali I obratite pažnju na finansije!.Sa zdrastvenog nivoa, meteropatske nagle prilike izuzetno lose utiču na pritisak, srce, kosti, ali danas I na predeo bešike, genitalija I glave.

“Vreme nikada ne stoji i trenuci koji nam pružaju radost odmah postaju sećanja. Uhvatiti taj trenutak i sačuvaiti ga za večnost zaista je veličanstveno!”
Joshua Atticks


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi mogu danas biti u jako velikom pokretu I naletu energije, ali je preporuka da samo obrate pažnju na životne stavove, ogromna trošenja na druge, kao I svoju psihu, jer mogu biti pod jakim uticajem Meseca u smislu želje da nešto promene preko noći.Jaka socijalna strana, ali I emotivna važnost, pokret, hobiji, sloboda I neograničenje, intezivne želje mogu ih voditi oscilirajućim raspoloženjima.Ovnovi koji rade, mogu očekivati sjajne potencijale I harizmatičnost prema drugima, I da mogu preuzeti dosta posla koje će sa zadovoljstvom raditi.

Biće okrenuti zdravlju, detaljima, davati snagu roditeljima, znati da vode druge.Ovnovima je danas posebna prisnost, deljenje emocija u širem obliku, a mogu imati I jaka predosećanja I emotivnu telepatiju.Na polju finansija su pod rizičnim aspektom Urana I Rx Marsa pa moraju obratiti pažnju u šta investiraju novac.Prijaće im prijatelji, da nauče nešto novo.

Može biti manjih problema u komunikaciji sa decom ili voljenim osobama.Potreban je neki vid kompromisa u samom odnosu.Ovnovi su potpuno okrenuti budućnosti I skloni su ličnom napretku.


Bik 21.4.-21.5

Bikovi mogu danas biti na udaru emotivnih nezadovoljstava, ogromnog materijalnog trošenja I pokazivanju malo veće destrukcije javno, pa je jako važno probati naći način da smirite taj osećaj ili da pokrenete odredjene razgovore na temu osetljivosti kroz polje partnerskog odnosa.Nepovoljan dan za trgovinu, prodaju, kupovinu nečega.Sa druge strane, lako ćete učiti, bićete veoma otvoreni prema novim stvarima, ljudima I možete danas očekivati dosta neplaniranih putovanja, obaveza I susreta.

Postoji osetljivost kroz polje kućnih poslova, roditelja, poseta, ulaganja u dom, ali probajte da iz toga izadjete flegmatičniji I da ostanete stabilni.Izbegavajte brze odluke! Probajte da dublje osluškujete svoje emotivne odnose I tome nadjete ravnotežu.Nije dobro u ovo vreme donositi brze odluke iz ljutnje.Za slobodne Bikove može se danas otvoriti mogućnost jakih susreta I važnih početaka veza.

Dobar dan za decu.Odlično vreme za odmore, trajna putovanja van zemlje, obrazovanje.Zdrastveno trebalo bi paziti na kičmu i vid, ali je preporuka veće pažnje u saobraćaju.Bikovi koji danas rade mogu osetiti veća opterećenja I nemire, pa će im biti potreban odmor I bolja koncentracija.Može biti lošije komunikacije sa saradnicima.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci jesu u mentalnom pokretu I danas prepuni planova, ali mogu biti I danas na udaru osetljivosti kroz komunikaciju, telefon, kompjutere, saobraćaj gde je jako važno sve dobro proveravati.Blizanci koji planiraju putovanja u inostranstvo, moraju računati na ozbiljno strpljenje, jer može biti kašnjenja, kao I odredjenih briga kroz prijatelje iz inostranstva.Pazite na parking, zakon, auto, nije preporuka registracija, kupovina ili prodaja.

Ukoliko planirate selidbe, ostavite to za naredni period.Danas možete imati mogućnost da organizujete neke stare porodične poslove I stvari za dom, možete računati na uspeh preko privatnog posla, I možete računati na dobre prilike preko banaka, pošti I administrativnih sitnijih stvari u vezi sa novcem.I dalje probajte da budete strpljiviji I da ne donosite nikakve nagle odluke!

Možete imati želju da pokažete u ovom periodu talenat, da malo više budete u centru pažnje I da pokrenete nešto što niste sigurni da možete.Nepovoljan dan za veće poslovne odluke! Pripazite danas I na zdravlje, jer može dolaziti do vrtoglavica, jakog mentalnog naprezanja I problema sa debelim crevom! Popodevni časovi nose osetljivost preko emotivnog dela, kao I sklonost preuzimanju previse obaveza na sebe.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi mogu biti danas pod malo većim stresom I preosetljivošću koja može da se registruje preko prijatelja, emotivnih odnosa I dece.Ipak, Rakovima može prijati poslovna potvrda da nešto rade kako treba I na pravi način, ali I mogu računati na veću podršku voljenih osoba posebno Rakovi koji su u dužim odnosima, braku.

Rakovi mogu danas biti jako senzibilni kroz ishranu, zvuke, miris, ali I energiju drugih.Nerviraće ih što moraju stalno da kasne, žure I što ne mogu da sve završe kako su želeli.Mogu primati I veoma lošu energiju drugih, zbog toga moraju danas naći način da se toga oslobode.Izbegavati kladjenja, kao I duža putovanja van zemlje( veći materijalni troškovi).

Može biti mogućnosti za odličnim prihodima, kao I mogućnosti za dobru poslovnu ponudu.Tenzije danas mogu biti na relaciji prijatelji, internet, malo vremena za stvari koje volite, ali odradite svoje obaveze I pokušajte da trošite manje energije na nepravdu I mišljenja drugih što jeste danas u prvom planu.Na polju zdravlja treba pripaziti na ishranu, posebno predeo kičme, kolena I glave.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi jesu na malo većem udaru još uvek kroz ovu Lunarnu Eklipsu posebno preko partnerskih odnosa, javnosti, ali I ličnih želja.Danas je važno ne trošiti mnogo energije na fizičke poslove, odmarati se, regenerisati, pisati svoje želje, pokrenuti kompromise I razmišljanja o budućnosti na emotivnom nivou u vidu promena.Može dolaziti do osetljivosti kroz odnose sa bliskim članovima porodice, ali I prolaznih kvarova I neprijatnih poseta.

Poštujte zakon! Na polju finansija I posla može se nešto srediti, smiriti I možete imati mogućnost da završite nešto što vam je izazivalo veliki problem I opterećenje.Iako ćete biti disciplinovaniji prema sebi, obratite pažnju na emocije, naglost, koja može napadati nervni sistem I vid, zato samo polako.Lavovi koji su tek ušli u vezu mogu imati osećaj većeg očekivanja I nekog razočarenja.


Devica 23.8. - 22.9.

Device će danas imati pomoć Venere koja će im unositi smirenje, stabilnost, završetak nekih bitnijih poslova u kući, na poslu, moćiće da pokrenu I svoj perfekconizam u pozitivne svrhe, a mogu imati srećne okolnosti preko nekretnina, osiguranja, imovinskih poslova I svih vidova poslova koji su stajali.Devicama je psiha I mentalna osetljivost još uvek malko u problem, pa je preporuka da sebe motivišu radom, obavezama I da izbegavaju prevelika mozganja šta bi bilo kad bi bilo!

Može biti danas stresnog trošenja na poslu, čak I malo polemika I mentalnog napora oko dokumentata, plaćanja računa, dolaska do novca, kolegijalnosti, ali može biti neočekivanih planova vezanih za poslovne dodatne aktivnosti.Na polju zdravlja, Device trebaju čuvati psihu I pripaziti na predeo kolena.Mogu naći novi način interesovanja, ili dobiti kvalitetan zdrastveni savet.Pripazite na saobraćaj u popodnevnim časovima jer može biti nervoze I mogućih materijalnih troškova!


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage se danas mogu osećati jače, iako su I dalje pod malo većim pritiskom zbog emocija, dece, planiranih odmora.Posebno danas pripazite na novac, materijalna obećanja jer može biti dodatnih problema I opterećenja! Pazite šta kupujete, I da li vam je to sada potrebno! Obratite pažnju na komunikaciju I dogovore, posebno kroz ljubavni deo gde može dolaziti do ljutnje I povlačenja.

Ipak, na psihološkom nivou Vage mogu danas pokazati hrabrost, umeće, šarm, mogu odlično posredovati I organizovati stvari po kući.Pozitivan period za kontakte sa osobama koje dugo niste videli, ali nov početak ljubavnih veza( sa osobama koje već poznajete).Može biti neplaniranih izlazaka I odlazaka na nova mesta.Pripazite na moguće povrede ili padove!

Večernji sati nose malo veći umor I trebaće vam više odmora I opuštenosti, da ne mislite na cifre I stvari koje su iza vas.Možete rešavati probleme prijatelja, ali imati mogućnost I dodatnih poslova.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije su pod još jakim udarom Lunarne Eklipse I mogu danas biti veoma neprihvaćene, osetljive, tvrdoglave, sklone teranju inata, ali sa druge strane trošenju na nepotrebne stvari I ljude.Probajte da budete veći prijatelji sebi, umereniji I skloni boljoj ličnoj proceni.Dan je odličan za izlete, timska putovanja, takmičenja, ali obratite pažnju da nemate lose procene kroz finansije, kao I da nešto ne uradite na svoju štetu.

Odličan dan za sredjivanje papirologije, rodjake, planirane dnevne obaveze I kupovine.Može biti neočekivanih poslova u domu, ali I osetljivosti kroz aparate, internet I okruženje.Srećan dan za decu, ljubav, iako Škorpije koje su u braku mogu biti I dalje pod senzibilnijima aspektima odnosa ili zdravlja voljene osobe.Škorpije koje se bave privatnim poslom mogu imati mogućnost proširenja, ali I dodatnih problema danas.

Potrebno je svaku odluku dobro promisliti I pratiti svoju intuiciju.Možete imati danas veću pomoć prijatelja I starijih osoba u bliskom okruženju.Možete čuti ili videti neke drage ljude koji su vezani za neki daleki period prošlosti.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevima treba dosta sna u toku noći, jer ih čeka jako turbulentan dan.Mogu danas rešavati hiljadu stvari koje su stajale, ali Strelčevi mogu imati I ozbiljne trzavice na polju medjuljudskih odnosa, obrazovanja, planiranih putovanja gde sve može ići kroz veliko guranje.Može biti mogućnosti dodatnih opterećenja oko zdravlja neke bliske osobe, kao I dodatnih problema oko saobraćaja.

U pojačanju tajni neprijatelji I provokacije.Može biti neslaganja I nerazumevanja na polju emocija I konstatne potrebe za nekim opravdanjem I dokazivanjem koje Strelčeve danas može veoma iscrpljivati.Preporuka je da se okrenu konkretnim ciljevima ili ako mogu da danas odmaraju.Može biti I mogućnosti neočekivanih poslovnih problema, ali mirnije porodične situacije.Na polju zdravlja pripazite na polje cirkulacije, pluća, grudi.Možete se odlično snaći u organizatorskim poslovima.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi danas mogu biti veoma stabilni, preduzimljivi, mogu čvrsto stajati na zemlji, ali biti I veoma ubedljivi, skloni da sve rešavaju na vreme.I dalje su pod uticajem manje provokacije preko polja finansija, gde je potrebno da budu veoma oprezni u šta ulažu.Mogu završiti danas dosta važnih sitnijih poslova kroz posao.Mogu osetiti veći vid rasterećenja I mogu imati naklonjenost banaka, naplate starih dugova, odplata, nasledjivanja.

Preporuka je da budu oprezniji sa finansijskim psolovima sa prijateljima, kao I mogu imati mogućnost da trebaju pomoći prijateljima, pa u večernjim satima mogu imati dosta dodatnih neplaniranih poseta I poziva.Na emotivnom nivou, Jarčevi se mogu osećati sigurnije, bolje, I imati neke trajnije planove.Ukoliko prolaze kroz lose odnose biće skloni da ih prekidaju I nastavljaju dalje.Ipak, mogu imati povoljan dan za brak, iako malo veće razlike u mišljenju oko planiranih kupovina.

Može biti dosta obaveza u prvom delu dana oko nabavke, roditelja I samostalnih poslova.Pratite nove ideje koje treba staviti na papir, jer mogu biti izuzetno važne za dalji materijalni napredak.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije su pod najačim uticajem Pomračenja, ali su u fazi velikih transformacija, I nekoj fazi sve ili ništa koja bi danas trebalo da bude umanjena I pod savetom da je danas ipak važno manje rizikovati I obratiti pažnju na sopstvene želje, ciljeve, ali I emocije gde može dolaziti do nagle uznemirenosti.Vodolije koje su u braku mogu biti na udaru neba, kao I Vodolije koje planiraju nagle promene mesta, stana.Danas je važno da ostanete dosledni sebi, kao I da obratite pažnju na autoritete, prijateljeske savete jer vas neko može pogrešno usmeravati.Dan može biti jako brz, a odličan je za veće lične promene.Ako možete težiti kontroli, strpljenju.Veoma pozitivan dan za neka trajna materijalna rešenja, a ukoliko planirate promenu posla ili prekid radnog odnosa koji vam već duže vreme ne prija, možete se osećati srećnije nego ikad.Na polju emocija sve treba da ide spontano, polako I bez pritiska.Pokrenite razgovore sa voljenom osobom I pokušajte da objasnite svoje naredne korake.Slobodne Vodolije mogu doživeti potpuni vrhunac energije neba I velika iznenadjenja.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe danas trebaju čuvati energiju, I raditi planirane stvari korak po korak.Ribe koje planiraju duga putovanja, potrebno je da budu odmorne I da obrate pažnju da ne žure.Pojačani troškovi u inostranstvu, kao I napori za Ribe koje moraju sredjivati papirologiju iz inostranstva.Danas može biti dodatnih opterećenja na granicama, ličnim papirima, ali dosta posla, pa Ribe moraju čuvati snagu da bi završile planirano.Mogu imati veću prekretnicu preko voljenih osoba.Ribe koje su u vezama mogu osećati jak nemir I mogu osećati vrtoglavice.Potreban je danas san, redovna ishrana, manje fizičkih aktivnosti I da se sve radi polako.Mogu prepustiti neki deo obaveza drugima.Lojalnost I poverenje mogu očekivati od prijatelja.Ribe koje su same mogu imati nove kontakte, ali obratite pažnju jer tu može biti nekih manipulacija I neiskrenosti.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com


>