Region

Svet

NIJE NAIVNO, TRUDIM SE DA BUDEM POZITIVNA: Pevačici Granda prepisali terapiju - samo da uspe!

Pevačica Zvezda Granda morala je da odloži sve svoje poslovne obaveze na neodređeno vreme. Pod terapijom je, ali joj je doktorka rekla da je potrebno dosta strpljenja...

NIJE NAIVNO, TRUDIM SE DA BUDEM POZITIVNA: Pevačici Granda prepisali terapiju - samo da uspe! Foto: Instagram
Zbog alergije, kako je kasnije utvrđeno na šminku, pevačica Ivana Pavković je bila primorana da pomeri snimanje spotova.

Već više od pola godine ona doživljava neprijatnosti zbog alergije zbog koje joj se stvaraju plikovi i osip po koži. Ivana se nedavno vratila s odmora u Grčkoj, pa  je otkrila da li je uspela da se izbori sa alergijom i da li će uskoro biti u mogućnosti da ponovo snima spotove i pesme.

- I dalje sam pod terapijom. Nije opasno po život, ali je jako neprijatno i zaista nije naivno. Moja doktorka kaže da treba strpljenja i vremena za alergiju, a ja se trudim da imam strpljenja i trenutno živim sa tim i trudim se da budem pozitivna - otkrila je Ivana za nemazabranjenih.rs i dodala:

- Bitno je da smo pronašle adekvatnu terapiju i da mogu da radim svoj posao, a da nisam pod stresom da li će mi nešto izađi, jer verujte, kada izađe nije ni malo prijatno za gledanje. Tako da ću sada moći da se posvetim pesmama i spotovima i to jedva čekam - zaključila je ona. 
 
 

🤳👋💋

A post shared by Singer 🎶🎶🎶 (@ivanapavkovic) on Jul 7, 2018 at 9:35am PDT

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/nemazabranjenih.rs


>