Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 26. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 26. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 26. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus
Dragi moji, Merkur nam od danas kreće unazad ili u retrogradni hod od 23,26 stepena preko znaka Lava sve do 19.08. Moram da naglasim da retrogradni hod može izazivati odlaganja I zakašnjenja na polju komunikacije, papirologije, saobraćaja, prenosa novca, a pošto boravi u znaku Lava sve može delovati krajnje dramatično I pomalo patetičnije.Ja sam imala utisak da je Merkur već krenuo unazad od početka ove nedelje, I da je požurio sa pravljenjem zavrzlama.

Ova informacija ne treba da vas plaši, ali definitivno je savet da kroz plaćanje, saobraćaj obratite pažnju I sve dobro proverite, ukoliko planirate odmor, kupovinu karata posebno, a da on unosi I nesporazume, pojačane tenzije.Merkur kao planeta je planeta trgovine, učenja, prodaje, kupovine I u suštini nije preporuka da se u njegovo retrogradno vreme prave veći poslovi, prodaja, zaposlenja I sl.Sad ne moramo biti toliko isključivi, zavisno I od vase natalne pozicije, ali ima mogućnosti da on pokrene stare poslove, zarade, da donese I nešto ipak dobro u slučaju da neke poslove I stvari duže čekate.On će danas biti aktivan vraćanjem unazad po našem vremenu od 7:03am.

Mesec kroz ceo dan boravi u znaku Jarca.Još uvek unosi ozbiljnost, odgovornost, ali može I dalje biti primaran u naglim vremenskim oscilacijama jer je Jarac hladan znak.Emocije pod kontrolom, a okrenutost karijeri, položaju može biti veoma intezivan. Emocije kod senzitivnijih osoba mogu biti u problemu.Pozitivan aspect Meseca sa Jupiterom, retrogradnim Neptunom I Venerom do 15h mogu doneti plodno vreme obavljanja starih poslova, jake okrenutosti prošlosti, povećanju kontakta sa starijim osobama, ali pozitivnim promenama kroz polje intuicije, finansija, pomirenja.

Malo ćemo danas I uozbiljiti ciljeve I pokrenuti se u trajnijem nivou.Zbog vraćanja Merkura unazad, ne treba ništa planirati naglas.Držite u sebi I dobre planove I ono što vam se ostvari.Trenutno imamo na nebu čak 5 retrogradnih planeta, u ciklusu smo perioda pred Potpunu Lunarnu Eklipsu koja nas čeka u vreme Punog Meseca u petak.Popodnevni časovi mogu doneti destrukciju, nemire, pesimizam, jaka odricanja ka onom što ste planirali.Danas je jako važno strpljenje, temeljnost I razmišljanje o konkretnim stvarima.

Sve obaveze treba završiti do 21:50 jer će Mesec usamljeno putovati ka praznom hodu sve do večernjih sati u petak.U povećanju zakašnjenja, odlaganja, pomeranja.Budite strpljivi!


“Samo iz srca se lako dotaknemo neba.”
Rumi


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi mogu biti okrenuti karijeru, položaju, ali završetku nekih starih poslova.Može biti poteškoća i nesporazuma na polju komunikacije, medija, telefona, sms poruka, pa budite dovoljno istrajni da saslušate I dobro proverite sve, jer može biti grešaka.Nesporazumi mogu biti pojačani I kroz emotivne odnose, rodjake.U porastu kreativnost, jaka mašta, ali malo veći pritisci kroz porodične odnose u popodnevnim časovima.

Na polju zdravlja, Ovnovi danas trebalo bi da obrate pažnju na želudac I kičmu.Inače, koliko god da stvari idu sporije i mogu trošiti više energije, Ovnovi mogu biti okrenuti korisnim stvarima, biti veoma uslužni I veoma ih može motivisati emotivna podrška, ali povećanje posla.Nepovoljan dan za poreze, razne vrste kontrola i inspekcija, odlaske u inostranstvu, odmore.

Mogućnost pomeranja nekih obaveza u večernjim satima.Na polju emocija dosta komunikacije, dogovora, ali veće mentalne povezanosti.Povoljan period za decu I završetak starih poslova.Finansijski Ovnovi trebaju težiti umerenosti i većoj ekonomičnosti.Potrebno je sve pisati.


Bik 21.4.-21.5

Bikovi bi trebalo da za sad u ovom periodu odlože prodaju I kupovinu nekretnina, kao I da budi pažljiviji sa imovinskom I ostavinskom podelom, jer tu može dolaziti do čekanja i napora.Akcenat je i na komunikaciji sa ukućanima, gde se može osećati uticaj nesporazuma ili preosetljivosti.Bilo bi dobro da Bikovi odlože vreme za selidbe ili premeštanja.Ima mogućnosti da nadju u svom domu izgubljene stvari, predmete.

Danas, Bikovi mogu imati plodan period naplata, I pokretanja poslova van zemlje.Mogu biti orijentisani na konkretne poslove I danas mogu rešiti I nešto što ih je prilično opterećivalo.Posebno bi trebalo obratiti pažnju na prenos novca, kao I online plaćanja u popodnevnim časovima, koji pojačavaju lošiju koncentraciju u saobraćaju I odložene kupovine I sastanke.

Na emotivnom nivou I dalje oscilacije.Bikovi koji su u braku mogu imati plodniji I kvalitetniji dan.Na polju zdravlja pripaziti na polje vilice, ramena  i ruku.Moguće meteropatske promene u popodnevnim časovima.Posebno je važno proveravati finansijske dokumente i ono što se planira za naredni period.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Merkur je vladajuća planeta vašeg znaka I sa njegovim retrogradnim hodom unazad, za vas može biti ciklus kada morate obratiti posebnu pažnju na saobraćaj, komunikaciju, papirologiju.Veoma je važno izbegavati dramatiku I privlačenje pažnje, pre svega sklonost brzopletosti.Može biti povećanja nesporazuma I kvarova.Današnji dan nije tako loš za finansijske promene, ali ukoliko budete imali kontakta sa bankama ili osiguravajućim kućama, veoma je važno da proverite da li sve imate od dokumenata.Pri kupovini auta ili stana, posebno je važno da dobro pogledate I potražite savet po strain, ista situacija je važna kroz izbor fakulteta.

Danas može biti pozitivnih poseta I završetka kućnih poslova.Bićete I dalje veoma superiorni I skloni da lako učite.Na polju planiranih putovanja mogućnost malo većih čekanja na aerodromima ili na carinama, pripremite se na strpljenje.Na polju zdravlja, preporuka je redovna kontrola zuba, posebno danas obratiti pažnju na slabe tačke koje su se pojavljivale, posebno u vezi sa pritiskom.

Može biti mogućnosti kontakta sa osobama iz prošlosti I obnove neke saradnje.Na emotivnom nivou mogućnost planova kroz odmor.Slobodni Blizanci mogu imati kontakt sa bivšim ljubavima.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi bi u periodu retrogradnog Merkura morali da obrate pažnju na finansije, jer mogu imati prevelika očekivanja, ali I velikodušnost prema drugima, kao I izvesni nemar.Sa druge strane, mogu imati I mogućnost naplate starog novca ili sredjivanja u ovom periodu penzija, stipendija I svega onog što traži vreme.Rakovi bi I danas trebalo da obrate pažnju na emotivne odnose, jer može biti vruće –hladno faza.Mogu preozbiljno shvatati krize i kritike od drugih I mogu biti skloni preosetljivosti, kao i  povlačenju.Nešto sporiji dan za novčane pozajmice ili poklone.

Rakovima fali dnevno više vremena za sve što žele, s obzirom da su u fazi povećanog perfekcionizma.Mogu biti skloni ozbiljnijem trošenju na druge, ali malo lošijoj proceni danas kroz okruženje, opterećenosti zdravljem bliskih rodjaka.Na emotivnom planu mogu imati pored sebe nekog na koga se mogu osloniti.Rakovi I zbog sutrašnjeg Lunarnog Pomračenja su u fazi većih transformacija i ideja.

Na polju zdravlja danas treba pripaziti na kosti I reumatske probleme.Posebno Rakovi koji su u braku, trebaju unositi više dinamike I adrenalina, jer može dolaziti do osećaja praznine I usamljenosti.U povećanju preporuke i nova upoznavanja na polju prijateljstva.Neke odluke donešene ove nedelje mogu ipak imati trajan faktor za dalje prepoznavanje emocija.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi iako imaju pomoć Sunca, kroz retrogradni Merkur mogu doživeti veće lične promene, ali I zabune, I imati sklonost ličnoj konfuziji I usporenosti na koju nisu navikli.Potrebno je pratiti svoj bioritam I želje I ne žuriti I ne praviti planove mnogo unapred.Danas, Lavovi mogu biti krajnej odgovorni, okrenuti poslu I skloni završetku poslova koji su čekali.U povećanju nesanice I malo veći pritisci zbog vremena I dnevnih većih obaveza u popodnevnim časovima.Na polju zdravlja, trebalo bi obratiti pažnju na polje vida, krvotoka, posebno polje zglobova.

Lavovi mogu prolaziti kroz izvesna odricanja na polju posla I finansija, ali mogu sebe veoma danas zapošljavati, pokretati nove talente da ne bi mislili na stvari koje im nedostaju.Potrebno je da pokreću realne ciljeve, a rad na sebi u mentalnom smislu biće I njihov najveći izazov.Na polju emocija, Lavovi jesu na udaru, ali danas u fazi da razgovaraju, rešavaju probleme.

Potrebno je samo izbegavati prevelika analiziranja grešaka iz prošlosti I življenju u prošlosti, okrenite se sadašnjosti.Može biti malo veće usamljenosti u večernjim satima ili opterećenja oko stvari koje vas se ne tiču.Odmarajte mozak I psihu!


Devica 23.8. - 22.9.

Device mogu biti u konfuznoj fazi, ali istovremeno i sklone da sebe motivišu da pokreću rešavanje težih zadataka.Može biti opterećena ličnim vrednostima, decom, ali potrebe za većom diskrecijom u poslovnim aktivnostima.Može biti mogućnosti povoljnih poslova sa inostranstvom, baš tamo gde ste imali utisak da se nešto može teže otvoriti.Device imaju I jednu promenjivu i čudnu ličnu fazu, ali danas mogu prepoznavati prioritete, mogu biti okrenuti starim prijateljima, tradiciji, ali svojim hobijima ili poslovima za koje nisu imali vremena.

Biće danas I variranja izmedju razuma I emocija, kao i idealizacije partnerskih odnosa, ali jednog lutanja u ljubavnim odnosima.Pravljenje kompromisa je veoma važno od danas, kao I veće strpljenje u ljubavnim odnosima.Na polju posla mnogo ideja, puno stajanja u mestu.Korak po korak, može biti mogućnosti za neke bitnije sastanke i pokretanje nečeg što ste želeli.

Ovo može biti i krajnje neobičan dan koji će doneti od potištenosti, nesanica, jednu naglu radost I dosta pokreta u popodnevnim časovima.Treba obratiti pažnju na poslovne dogovore sa prijateljima, kumovima, jer se nešto danas mora odložiti.Na polju zdravlja, emocije mogu lose uticati na predeo cirkulacije I ledja.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage bi trebalo da malko obrate pažnju na odnose sa prijateljima, preporuke, jer tu može biti nesporazuma I tenzije od vraćanja merkura unazad.Ukoliko planirate I zajednička putovanja sa prijateljima, treba obratiti pažnju na zajedničke planove, želje I potrebe.Vage danas mogu odraditi neke poslove u domu koji su duže stajali, a mogu I puniti baterije I raditi od kuće.Ima mogućnosti za manje posete.

Večernji sati dobri za sport, hobije, zabave i izlaske.Vage koje su u emotivnim odnosima, mogu imati I malo problema u izražavanju i dogovorima u vezi zajedničkih planova.Vage koje su u braku, uglavnom će biti više vezane za decu i potrebe dece.Na polju finansija i posla, danas može biti nekih manjih previranja, umora, kao i završetka nekih kupovina za naredne dane.Mogućnost manjih briga kroz poslovno –emotivne odnose, kao i sredjivanje porodične dokumentacije i kupovina.Na polju zdravlja, pripazite na imunitet, viruse, alergije, stomak.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije mogu biti veoma okrenute karijeri, položaju, autoritetu, ali ukoliko sun a višim položajima, moraju obratiti pažnju na svoju reputaciju I poslovne želje u daljem periodu.Veoma je važno strpljenje u svim velikim koracima I odlukama! Škorpije danas, mogućnost nekih otežanja I čekanja kroz saobraćaj, pojačani kvarovi telefona, usporene odluke kroz drugi deo dana.

Škorpije čeka veći posao I kroz porodične obaveze, pa mogu reagovati malo oštrije.Mogu biti popustljivije sa decom, ali I sklone da ne slušaju intuiciju emotivno.Postoji mali razdor izmedju posla, doma I emocija, pa je danas jako važno da naprave plan od lakših ka težim obavezama.Može biti grešaka kroz račune ili sms poruke.

Na polju zdravlja bilo bi dobro izbegavati teže fizičke poslove I obratiti pažnju na sinuse! Posebno je akcenat na komunikaciji sa šefovima, gde može dolaziti do tenzija.Škorpijama se pokreću I stare poslovne želje koje trebaju staviti na papir, da bi u daljem periodu mogle da krenu od pozitivne nule.Može biti većeg trošenja oko roditelja.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi danas mogu imati dosta strpljenja I mogu biti okrenuti imovinsko materijalnim višim ciljevima.Mogu pokretati odlične ideje I bolju organizaciju.Preporuka je malo veće pažnje kroz dokumenta u inostranstvu I posebno putovanja van zemlje, jer tu može biti odlaganja, zakašnjenja I malih problema oko ispita I planiranih upisa.Ukoliko sredjujete vizu ili planirate sredjivanje dokumenata iz inostranstva, računajte da će vam trebati malo vše vremena.

Strelčevi danas mogu biti efikasni, skloni da u pokretu odrade dosta stvari, ali je akcenat na internetu I kompjuterima, gde može dolaziti do grešaka I pojačanih virusa, hakerskih napada, pa zaštitite svoje šifre.Porodične obaveze mogu ići po nekom normalnom interval u prvom delu dana, jer drugi deo donosi manjak energije.Ukoliko planirate promenu posla ili davanje otkaza, treba dobro razmisliti o daljim opcijama, ali ne treba ništa raditi iz ljutnje.Na emotivnom nivou, Strelčevima će prijati pažnja i neka promena.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi vrlo oprezno, ali ipak sa nekim starim zamislima ulaze u današnji dan.Ostaće dosledni sebi i svojim idejama, ali srećni da to mogu da prenose drugima.Mogu biti samokritični, ali I skloni ličnim manjim promenama.Retrogradni Merkur može kod Jarčeva probuditi stare ideje,kao i propuštene prilike.Opreznost sa bankama, pozajmicama, novčanim obećanjima!

Poseban akcenat je na bračnoj komunikaciji i željama.Danas možete imati odličan plan za pokretanje produktivnih ideja, ali osećaj šta dalje.U emotivnom smislu prijaće vam podela poslova I neka fina planiranja.Možete delovati mirnije, trezvenije, iako bez nekih većih očekivanja.Danas se mogu pokrenuti I dobre vesti vezane za porodicu, kao i odličan aspect pokretanja posla koji ste oduvek želeli.Probajte da budete strpljiviji sa voljenim osobama, jer imate period većeg rada na boljoj komunikaciji.Može biti mogućnosti kroz materijalni napredak i bitna kraća putovanja.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije se danas mogu suočavati sa starim problemima i vraćati se u prošlost.Podvesno mogu biti jako ranjivi, iako mogu delovati veoma motivisani.Vodolijama može prijati da se danas malo izmeste u izolaciju.Može biti mogućnosti rešavanja nekih administrativnih pitanja.Mogu imati mogućnost da mislima pozovu neke drage ljude koje nisu dugo videli.

Preporuka je u ovom periodu izbegavanju pravnih poslova, ali većoj pažnji prema polju zakona! Na polju zdravlja potrebna disciplina i malo veća ljubav prema sebi.Mogućnost čudnih snova, malo većoj opterećenosti finansijama i nesigurnosti na polju posla.Usamljenost može doneti jako dobre ideje, ali naglasak na pokretanju promena u sebi, koje se mogu bolje manifestovati u daljim profesionalnim ciljevima.Emotivno ste dosta vezani za neki period u kome ste bili, ali jeste na udaru promena, pa će emotivne odluke biti pune jakih vibracija i danas.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe danas mogu biti bolje organizovane i sklone da čiste sve što nije valjalo ovih dana.Iako malo umornije od dnevnih obaveza, Ribe su u većem pokretu i sklone da danas završavaju u svoje i tudje poslove. Ribe mogu obradovati kontakti sa osobama koje dugo nisu videli, ali mesta koja priželjkuju odavno da vide.Mogu biti skloni posredovanju I davanju veoma mudrih saveta dragim ljudima.

Retrogradni Merkur savetuje da dobro promislite o nekim poslovnim odlukama, saradnicima, a takodje da više vodite računa o svom zdravlju, jer možete biti skloni preteranom trošenju za druge.Možete imati mogućnost emotivnije stabilnosti I bolje organizacije oko dece.Neki poslovni planovi se moraju ostaviti za početak sledeće nedelje.Možete danas biti zabrinutiji za novac, ali ne brinite imate sposobnost da to promenite.Preporuka je da čuvate energiju I da pokrećete veći optimizam koji će prijati zdravlju.Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com


>