Region

Svet

Ćerka Milića Vukašinovića pronađena mrtva!

Maja Avdibegović (35), ćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara „Bijelog dugmeta“ i frontmena „Vatrenog poljupca“, pronađena je mrtva u sarajevskom naselju Jezero.

Ćerka Milića Vukašinovića pronađena mrtva! Foto: Facebook



 
Kako bosanski mediji javljaju iz izvora bliskog istrazi, ćerku doktora za rokenrol mrtvu je pronašla drugarica koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, ali Maji na žalost nije bilo spasa, prenosi Avaz.

 Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon pregleda, utvrđeno je da je uzrok smrti najverovatnije predoziranje narkoticima ili lekovima.

 Potparol Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo (MUP KS-a) Suvada Kuldija potvrdila je da je policija u stanu jedne zgrade pronašla beživotno žensko telo.

Inače, Maja je 1. juna ove godine takođe pokušala da izvrši samoubistvo kada je žiletom prerezala vene u kupatilu. Tada je spasena pravovremenom reakcijom ekipe Hitne pomoći iako je bila poprilično iskrvarila i prevezena na Psihijatrijsku kliniku, gde je bila podvrgnuta određenim tretmanima.

 Poznati rok muzičar je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom, a trenutno živi u Beogradu. Inače, Maja se dugo godina borila sa zavisnošću.

 Milić Vukašinović se sinoć vratio sa suprugom Suzanom iz Sarajeva gde su bili u poseti ćerci. Kako je Suzana izjavila za Telegraf.rs, ništa nije ukazivalo na tragediju koja će uslediti. 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Avaz/Telegraf.rs

Povezane vesti:


>