Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 25. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 25. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 25. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus
Mesec u Jarcu kroz ceo dan nosi energiju odgovornosti, zauzetosti, ali emotivne distanciranosti.Naglašena ozbiljnost, kao i emocije koje mogu biti pod kontrolom i potisnute, u prevodu sve će se držati u sebi. Danas i zbog uticaja Venere i Neptuna mogu biti u porastu strahovi od neuspeha i razočarenja što malo lošije uticati na psihu, ali i jedna krajnje kontradiktorna energija praćena kvadratom Sunca i Urana u vidu bunta, revolucionarnog plana, ali da se seče i odlazi bez reči.Pohvalite danas one koje volite, značiće im i možete im pomoći da se podignu.

Danas su posebno u porastu veoma naporne vremenske prilike, praćene naglim oscilacijama, ali može biti i nevremena, jakih oluja i grmljavine.To može posebno loše uticati na meteropate, ali sve one koji imaju probleme sa kostima, stopalima, posebno zglobovima.U opterećenju i jetra, pa je savet da danas treba praktikovati laganiju ishranu i neki voćni post.Pozitivno vreme za poslove sa zemljom, poljoprivrednike.Komunikacija, čekanje u redu, papirologija, prenos novca može biti malo problematičan jer se Merkur od sutra sprema da krene unazad ili retrogradno.Danas može biti povećane brige, pesimizma, apatije.Sve može dolaziti sa zakašnjenjem.Probajte da pokrenete optimizam, ali i da danas razmišljate o lepim stvarima.

Od 13:35 kvadrat Sunca i Urana može povećavati uznemirenost, nagla iznenadjenja i vremenske prilike.Danas u porastu jaka potreba za samostalnošću, ali odbacivanjem svega što je vezano za kritiku, menjanje sebe.U porastu jako svojeglavi potezi.Problemi u partnerskim odnosima mogu biti vezani za brzopletost i unutrašnju nesigurnost, čak i komplekse i probleme iz prošlosti.

Danas je jako važno da strpljivo isplanirate akcije, ali da se pripremite na mudrije odluke, jer ovaj aspekt može doneti niz neprijatnosti zbog hirovitih odluka, posebno na polju emocija! Može biti inovacija, novih trendova ili vraćanja starih trendova.Nervna napetost u porastu.Treba paziti na uredjaje i sisteme, kompjutere, može biti grešaka, kvarova i padova.Ipak, svaki negativan aspekt možemo gledati i sa pozitivne strane: Danas se mogu otvoriti nove mogućnosti za svakog od vas, kao i prepoznavanje grešaka iz prošlosti, koje mogu doneti veću fleksibilnost, ali i mogućnost da stvari menjate u hodu.


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi su danas u prilično padu jer im sve kasni, sve im se odlaže, mogu imati i povećane novčane troškove, ali problem oko naplate novca.U porastu i problem u komunikaciji kroz saradnike, ali izvesna briga kroz karijeru.

Ipak, Ovnovi su danas istrajni i jaki, mogu prepoznati stare probleme i prosto se koncentrisati na ono što moraju završiti što može doneti pozitivne prilike preko noci i ipak jednu neočekivanu dobru vest.Moguća briga oko roditelja.U povećanju osetljivost ili hladniji odnos sa šefovima.Sklonost inovaciji, promenama, istraživanjima, povoljnim prilikama preko polja marketinga, i završavanju sitnijih kućnih poslova koji su dugo stajali.Na emotivnom nivou, Ovnovi se moraju čuvati naglih prekida, tenzije, avantura, ali i emotivnih problema zbog ljubomore.

U poslu može biti obećanja bez pokrića! U porastu problemi sa zubima, stomakom, jake migrene i osetljivost kičme.Ovnovima danas predstoji ozbiljna borba, ali mogu ipak stvari promeniti u svoju korist.Iako može biti izvesnih usporenosti posebno u jutarnjim časovima, mogućnost neočekivanih dobitaka i poklona.


Bik 21.4.-21.5

Bikovi iako danas u veoma važnim odlukama i izražajnoj motivaciji mogu ići napred, mogu imati manja „ iskušenja“ na polju papirologije, komunikacije, a posebno bi trebalo da budu pažljivi na polju saobraćaja.Treba povesti računa o nervnom sistemu, jer danas može biti pojačanog neočekivanog stresa kroz polje okruženja, rodjaka, ali najviše saobraćaja.Sa druge strane, postoji sklonost nagloj promeni imidza, jakoj okrenutosti znanju, naglim povoljnim prilikama kroz polje trgovine, prodaje.Može biti neočekivanih srećnih prilika preko finansija.

Na polju doma moguća depresija, briga oko sitnica i povećani kvarovi.Bikovi koji su u braku, danas mogu biti pod opterećenjem doma i to malo prebacivati na voljenu osobu što može doneti teškoće i nemire, dok slobodni Bikovi mogu imati želju da se osame, ali imaju dosta emotivne komunikacije i ponuda preko interneta.Bikovi jesu na malom udaru izmedju emocija i želja, pa je jako važno da donose mudre odluke i da sačekaju neke naredne dane.Može biti usporenja na granicama, carinama, ali odlaganja letova.U povećanju i dalje aspekt osetljivosti preko polja prijatelja, ali izvesne izdaje.Danas i želja za oslobadjanjem svih loših odnosa, kao i želje da budete novi Vi.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci danas mogu biti veoma motivisani, istrajni da ono što zacrtaju i realizuju.Bežaće od negativnih tema i prošlosti.Mogu ih dosta opterećivati porodični i imovinski problemi u ovom periodu, troškovi kroz to, ali Blizanci su danas rešili da promene list i da se ne sekiraju.Mogu imati veoma burne snove, kao i sklonost unutrašnjim nemirima u toku noći, ali sam dan deluje da mogu uspeti čak da završe nemoguće stvari.Blizanci imaju danas mogućnost sredjivanja starih računa, kao i vraćanja dugova kroz kredit.

I Blizanci se moraju pripremiti na strpljenje ukoliko kreću na odmore, posebno obratiti pažnju na avio saobraćaj.Preporuka je dodatno da se danas ne bave poslovima vezanim za gradnje, struju.Na polju zdravlja, mogućnost pojačanog apetita, nesanica i osetljivosti žuča.Danas je potrebno da malo smanje unos ugljenih hidrata.U povećanju kritikovanje bližnjih, kao i poteškoća kroz to i kroz polje emocija.

Blizanci koji su u braku moraju paziti na komunikaciju, ali generalno mogu imati dinamičniji i interesatniji period.Blizanci koji se bave kreativnim poslovima, posebno danas mogu biti afirmisani, a oni koji rade privatno, u manjem nezadovoljstvu, jer mogu računati na više troškova i odricanja.Ipak, Blizanci mogu imati mogućnost da naplate stari novac, kao i da smisle novi plan zarade.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi su danas posebno sentimentalni, nostalgični i ranjivi, ali i pod uticajem bračnog i emotivnog nemira.Mogu biti brižni, ali i skloni da se prepuštaju.Danas je jako važno da rade na samopouzdanju i da se ne vraćaju na prošlost! Dosta osetljiv dan za pravne poslove, sud, ali ono što Rakove može obradovati su finansije, sklonost luksuzu, kao i manje kupovine, iako im neće prijati veće gužve.

U osetljivosti briga za starije osobe ili roditelje.Sklonost prevelikom analiziranju i traženju perfekcije, može doneti sklonost da ih drugi koriste, da se više troše, što Rakove danas može pogadjati.Prijaće im izleti, putovanja, voda, ali ipak odabran krug ljudi.Mogu imati kontakt sa osobama koje ne žele da vide.U osetljivosti disajni organi, stomak, danas i zubi, pa je jako važno da danas budu umereniji, ali skloni da podstiču i nagradjuju sebe, kao i da nalaze vreme za sebe.

Pojačana sklonost za idealizacijom, ali i nemiri zbog emocija mogu prikriti dobrim raspoloženjem i zaposlenošću danas.Može biti odlaganja nekih vidjenja sa prijateljima ili sastanaka u jutarnjim časovima.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi danas mogu imati želju da se poslovno osamostale, napuštaju poslove, menjaju pozicije, pokreću biznise.Na udaru je odnos sa autoritetima, ali i jaka želja da nešto veliko menjaju, pa mogu biti skloni paroli „ Sad ili Nikad“. Lavovi mogu danas biti malo više buntovni, ali i skloni nervozi kroz roditeljske odnose. Malo veća nervoza može se osećati preko polja novca, posebno zdravlja gde su u povećanju reumatski i kardiovaskularni problemi.

Lavovi danas moraju izbegavati ozbiljna fizička trošenja i nerviranja, jer mogu biti pod ozbiljnim pritiskom.Neće im prijati gužva, ali ni poslovni odnosi koji mogu imati crtu hladjenja.Mogućnost odlaganja nekih kupovina, kao i osetljivosti kroz odnose u poslu.Lavovi su i dalje na udaru preko partnerskih odnosa i tu će im trebati baš velika mudrost i strpljenje.Porast razdvajanja, svadja, ali neprijatnih situacija.

Mogu danas imati mogućnost završavanja nekih sitnijih poslova i preporuka je odmor i punjenje baterija ako je to moguće, kao i stavljanje na papir svojih poslovnih želja, jer svakako ovo jeste zanimljiv period za nove poslove i osamostaljivanje.


Devica 23.8. - 22.9.

Device moraju čuvati energiju i potrebno je da prate svoje želje, jer su u periodu velikog ličnog čišćenja i regeneracije, ali jakih izazova.Mogu reagovati vrlo ekstremno, od potpune predanosti i radosti do ljutnje. Biće im jako važna diskretnost drugih, a mogu imati hiljadu planova u poslu koji danas mogu doneti brojna iznenadjenja, od toga da ono što mesecima ne ide –se pokrene, do toga da ono što misle da će lako ići –nikako ne ide.U porastu senzitivnost kroz bračne odnose, ali izvesna briga za decu i emotivna zahladjenja.

Devicama bi trebao odmor ili rad u izolaciji.Mogu imati malo problema kroz putovanja u vidu čekanja, ali Device koje planiraju putovanja prema drugim kontinentima –mogu se osećati kao tek rodjene. Ne zanemariti sebe i okrenuti se sebi i svom telu! Danas je posebno važno raditi blage vežbe, jer mogu se pojaviti stari problemi.Na polju finansija pripaziti na lažna obećanja, ali drugi deo dana može doneti nagle prihode i osećaj da ne znate šta bih pre platili. Posebno u emotivnim odnosima unositi promene, jer može dolaziti do jakog umora i udaljavanja.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage su u malom razdoru izmedju posla i emocija, pa danas ne znaju na koju će stranu.Mogu imati veću odgovornost u odnosu na porodicu, ali mogućnost da završe neke stare porodično –imovinske poslove koji su dugo stajali.Ima mogućnosti u jutarnjim časovima porasta kvarova, nestanaka vode/struje. Na emotivnom planu Vage su pod jakim stresom jer ne znaju kome da veruju.

Srce im govori jedno, a sama situacija deluje krajnje zagonetna i neizvesna.Vage mogu imati povećanje novih odnosa, ali je preporuka zvezda opreznosti, jer to može biti nešto krakotrajno.Danas sa pažnjom treba kontrolisati dom i porodične odnose, ali se treba truditi da se oslobodite sumnji, osećaja neprijatnosti, nekih moralnih pitanja.Na polju poslovnih odnosa, potrebno je sve proveravati, jer može biti većih grešaka. Treba paziti na bazene, jer postoji sklonost infekcijama i pojavi kandide.Obratiti pažnju na stopala i obuću.

Ono što Vagama može ići od ruke su druženja, može biti fenomenalnih organizacija, proslava i one mogu blistati u većem društvu.Zbog te činjenice, trebaju izbegavati izolaciju i samoću.Dosta energije će se u ovom periodu trošiti za decu, koju treba čuvati od udaraca, a danas nije preporuka laserskih terapija i uzimanja većih kredita.Vage koje čekaju nasledjivanja, mogu danas očekivati realizaciju.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije mogu imati neočekivane porodično –bračne probleme, ali mogu imati ozbiljne izazove na emotivnom nivou.Danas je jako važno da se izbegava brzopletost i isključivost, osim da prethodni duži period nije dobar i da to prepoznate kao dobru odluku.Definitivno, danas ćete želeti da se nečega oslobodite i okrenete novi list.Posebno može biti ljutnje na polju ortačkih odnosa( novac), kao i uznemirenosti na polju suda.

U usporenju danas može biti sredjivanje dokumenata, kupovina polovnih vozila, kao i komunikacija i dogovori koji mogu kasniti.Iako pozitivan period za selidbe, može dolaziti do uznemirenosti kroz planirane obaveze, i Škorpije će nervirati što danas niko ne poštuje dogovor.Na emotivnom nivou moguće loše procene, ozbiljne kontradiktornosti, ali i nemiri oko osoba sa kojima radite.Danas je jako važno da dišete i brojite do 100, ali da slušate svoje instikte! Škorpije koje imaju privatni biznis mogu razmišljati o proširenju ili promenama.Tu će biti važno strpljenje i ostavljanje važnih odluka za sledeću nedelju.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevima je danas odličan dan za putovanja, odmore i visoko obrazovanje, medjutim još uvek mogu imati dosta poteškoća oko finansija i završetka nekih starih poslova. Strelčevi su posebno danas nestrpljivi, malo nervozniji, pa je bitno da se smire i rade ono što im je važno korak po korak.Mogu biti nepravedno napadnuti od strane bliskih osoba, ali i skloni da imaju veće izazove na polju prijateljstva, gde su mogući rezovi.Strelčevi koji rade, mogu raditi za tri radna mesta, ali će im biti problem da svoje obaveze usklade sa porodičnim.

Na polju emocija jake emocije, pa pad, pa ustajanje i svi tako u krug.Strelčevi koji su u braku mogu imati veću podršku voljene osobe.Neočekivani emotivni susreti, ali osetljivost kroz mobilne telefone i internet otvoren je kroz ceo dan. Strelčevi neće želeti da menjaju svoju otvorenost i mogu biti skloni da kažu šta misle. Sklonost istinitim snovima, i nalaženju sreće na mirnim i udaljenim mestima.Pripazite na dokumenta vezana za imovinu, a probajte da poradite na poslovnim željama jer već izvesno vreme se oseća nezadovoljstvo. Na polju zdravlja, pojačanje tenzija može uticati na cirkulaciju, hormone i pritisak.Ne žurite.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi mogu obnoviti neke stare ideje i pokrenuti ih sasvim spontano, a iz toga može ispasti nešto krajnje dobro.Mogu imati danas i ozbiljnije oscilacije u raspoloženju, ali će ostati verni sebi, svojim potrebama i ljudima koje vole.Kontakt sa prirodom i pravljenje pauza u poslu mogu prijati, ali Jarčevi naviknuti da kod njih ništa ne dolazi jednostavno , danas mogu pokazati da su pravi učitelji neba i da mogu da reše sve probleme.

Može biti mogućnosti neočekivanih uplata, posebno preko interneta, medjutim Jarčevi kao i ostali znaci uglavnom iako praktičnije prirode, danas mogu više davati novac, ali popravljati nešto iz prethodnog perioda. Jarčevi se neće mešati u tudje probleme i mogu biti malo u svom svetu mašte. Moguće nagle turbulencije na polju emocija.Može biti mogućnosti nekih velikih odluka i oduševljenja.Dobar dan za nove susrete.Na polju zdravlja psiha može biti skriveno osetljiva, ali Jarčevi unapred znaju šta treba da preduzmu.Dobar dan za porodične veće poslove, poslove sa zemljom, sredjivanje dokumentacije, legalizacije.Pozitivan dan za igre na sreću, kao i ulazak u nove investicije.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije privlače pažnju, ali su na udaru porodičnih odnosa, sredjivanja nekretnina, a moguć i veoma osetljiv odnos sa veoma bliskom osobom.Vodolije koje su u braku, mogu imati period ljubavi i regeneracije.Povoljno za selidbe i nagle promene država, gradova.Vodolijama prija pokret, da se stalno nešto dešava, nikako im neće prijati monotonija.Danas su veoma okrenuti dubljim odnosima, psihologiji, egzoteriji i radu na svojim manama.Iako spolja veseli, mogu patiti od većih strahova koji se mogu osećati od ponoći do podneva.Ženski pripadnici u ovom periodu trebaju voditi računa o genitalijama.Porodilje ovog znaka posebno trebaju biti pažljive danas.Vodolije kojima posao traži neki vid mira i izolacije danas mogu napredovati, medjutim ostali mogu imati utisak da su ograničeni uslovima i da nisu srećni.Privatni poslovi, druženja, kuvanje, hobiji danas mogu pomoći Vodolijama.Na polju emocija nagla euforija i promene.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe i dalje imaju malo veći lični pad i iskušenja preko polja emocija, ali danas mogu biti sklone da iznenadjuju okruženje, da motivišu druge, da naglo menjaju interesovanja i svoje izbore.Ribama su zvezde veoma naklonjene poslovno i mogu imati period nagrada, proširenja, jače samosvesti i odličnih ideja koje im mogu padati napamet u noććnim satima, koje nikako ne treba zanemariti.

Može biti dodatnih briga oko bliskih muških rodjaka, kao i promene planova kod Riba koje danas planiraju putovanja.Ima mogućnosti kod Riba koje rade u većim kompanijama da dolazi do promene saradnika.Biće nekih transformacija kroz karijeru, ali i novih želja.Na polju zdravlja, pripaziti na hormone, vid, posebno polje srca. Emotivno Ribe imaju usporenja i period nesporazuma, ali i potištenosti koji će lečiti poslom i obavezama.Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com


>