Style

Ljubav

Horoskop: Bik podznak Rak!

Kombinacija Bik podznak Rak, spoj zemlje i vode je jedna jako lepa kombinacija koja je veoma okrenuta prirodnom, porodici, domu.

Horoskop: Bik podznak Rak! Foto: Svet Plus




Ovde se vidi prva čvrstina i potreba da se zaštiti porodica, obezbede dovoljna sredstva za normalan tok svih ukućana i jedan zaštitinički odnos prema svima. Naravno, Rak u podznaku nosi i preosetljivost pa nije uvek spreman za velike promene i preokrete i uvek mu treba vremena da se "slegnu stvari". I Bik i Rak se dobro osećaju u ovoj ličnosti, jer teže sigurnosti, udobnosti,miru, harmoniji, skladnom načinu života bez velikog stresa. Ova osoba ima potrebu za čuvanjem svoje imovine, čvrstom stubu kao da će se ponašati kao "glava" porodice koja će uvek odgovorno brinuti o svemu (novac, potomstvo, zdravlje voljenih osoba).

Ova osoba voli da troši, ali da poseduje samo kvalitetno i vredno, vrlo je promišljena i ne otvara se tako lako u javnosti, oprezno komunicira sa nepoznatima. Voli more, mesečinu, vino i voli da je pored vode, jer joj to daje odlično punjenje baterija od svega. Iako pripada jednoj realnoj i razumnoj kombinaciji, nikad neće prestati da mašta. Posebno je gostoprimljiva, voli da joj dođu dragi ljudi, ali voli da poseduje lep i uređen dom i dosta energije će trošiti baš na potrebe doma, estetiku u svom prostoru, proširenjima i slično. Emotivno, posesivnost i moć i želja za posedovanjem i kontrolom ovde dolazi do većeg izražaja, pa Bik-Rak mudro čuva osobu koju voli, stabilan je partner, razvod joj je velika sramota, ali može emotivno biti i dramatična, pa je tolerancija i strpljenje lekcija koju će češće morati da primenjuje.

Puna je poslovnih ideja i dosta se dobro snalazi u porodičnim poslovima ili velikim kompanijama. Često ženske osobe ovog znaka pored sebe nalaze partnere ili koji deluju starije, zrelije, odmerenije, ambicioznije, baš zbog te potrebe za stalnom sigurnošću.

Bik podznak Rak uvek ima malo odbramben stav čuvanja svoje teritorije i ljudi koje voli, poseduje sjajne praktične ideje kako da dođe do lakših rešavanja u svakodnevnici, pažljiva je, ima dobru memoriju, poseduje jaka čula, ali od perioda detinjstva zavisi dalji period života ove osobe, pošto joj je jako važna podrška u tom periodu. Često dugo pamti loše događaje i teško joj je da se oslobodi čuvanja uvreda.

Malo teže prihvata sugestije, osim da dolaze od osoba koje smatra vrednim ili dobrim autoritetima. Često je sposobna da za prijatelje da sve. Može biti odličan trgovac, ekonomista i umetnik. Dosta rano pokazuje profesionalnu zrelost i mudrost i zbog toga dosta rano ima mogućnost da nadje sigurnost na tom polju. Ne fasciniraju je scena, napadni ljudi, dominatne osobe, jer ova osoba želi mir, udobnost, ne pravdajući se nikome, voleći samo jednostavnost, ali stvari sa puno ukusa... Jako je vezana za svoje poreklo i korene, povremeno može pokazati i patriotizam.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>